nihatkemal
Centipat
İnternetten araya bilirsin.Hocam ss mi atsan?
@nihatkemal o fiyata AOC'un VA panel ve 165Hz 1ms olan monitörü var https://www.hepsiburada.com/aoc-c24g2ae-23-6-165hz-1ms-2xhdmi-2xdisplay-freesync-full-hd-curved-led-monitor-p-HBV00001BLWXZ?magaza=DEY ELEKTRONİK&gclsrc=aw.ds&&wt_gl=cpc.6802.shop.elk.it-ssc&isFashion=true&gclid=CjwKCAjwmeiIBhA6EiwA-uaeFUim3u0WQyF3qCPNoaGPeSFTgPYt0GTY9L9whIfPPOKSeKmNfG3_ghoCcxAQAvD_BwE
Hocam SS veya link atmak bu kadar zor olamaz bence.
Bütçenizi ve ne için kullanacağınızı belirtirseniz farklı monitör tavsiyeleri yapabiliriz.![]()
HP X24c 9FM22AA 23.6" 4ms Full HD Freesync Curved Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz HP X24c 9FM22AA 23.6" 4ms Full HD Freesync Curved Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HP X24c 9FM22AA 23.6" 4ms Full HD Freesync Curved Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 3.604,87 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Ghosting problemi var.@nihatkemal o fiyata AOC'un VA panel ve 165Hz 1ms olan monitörü var https://www.hepsiburada.com/aoc-c24g2ae-23-6-165hz-1ms-2xhdmi-2xdisplay-freesync-full-hd-curved-led-monitor-p-HBV00001BLWXZ?magaza=DEY ELEKTRONİK&gclsrc=aw.ds&&wt_gl=cpc.6802.shop.elk.it-ssc&isFashion=true&gclid=CjwKCAjwmeiIBhA6EiwA-uaeFUim3u0WQyF3qCPNoaGPeSFTgPYt0GTY9L9whIfPPOKSeKmNfG3_ghoCcxAQAvD_BwE
Ölü piksel olasılığı artıyor ve düşüyor. Daha iyi kalite kontrol ile engellenebilir.@nihatkemal markadan markaya ölü piksel olasılığı artıp-düşmüyor teknoloji şans işi.
Ghosting problemi var.
Şu an çok utandım. Mesajı düşmüyor yerine düşüyor olarak okudum@LaMorte ölü piksel sık şekilde AOC'da olduğunu düşünmüyorum
VA panel olduğu için demedim, zaten panele göre Ghosting yorumu oldukça yanlış. Bu modele bakılırsa ghosting yüksek miktarda var. Genelde kontrast arttırarak azaltılıyor fakat aşırı yüksek kontrast görüntüyü bozar.VA ve IPS panellerde çoğunda ghosting oluyor. Monitör'de birkaç ayar yaparak Az'a indirilebilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.