HP X24C 144 Hz monitör alınır mı?

nihatkemal

Centipat
İyi akşamlar.

Dosya Ekleri

• IMG_20210816_191136.jpg
    IMG_20210816_191136.jpg
    39,6 KB · Görüntüleme: 49
Hocam SS veya link atmak bu kadar zor olamaz bence.
Bütçenizi ve ne için kullanacağınızı belirtirseniz farklı monitör tavsiyeleri yapabiliriz.

Hocam SS veya link atmak bu kadar zor olamaz bence.
Bütçenizi ve ne için kullanacağınızı belirtirseniz farklı monitör tavsiyeleri yapabiliriz.

Bütçem 1600 TL genellikle PES 21 FIFA 21 Valorant BF 1 BF 5 Rainbow gibi oyunlar oynuyorum normalde HP24ix modelini alacaktım fakat babam illa Curved al dediği için o modele baktım.

Önermem. Bütçe içinde kendisinden her açıdan daha iyi olan Dell S2422HG var.
Ghosting problemi var.
@nihatkemal markadan markaya ölü piksel olasılığı artıp-düşmüyor teknoloji şans işi.
Ölü piksel olasılığı artıyor ve düşüyor. Daha iyi kalite kontrol ile engellenebilir.

@LaMorte ölü piksel sık şekilde AOC'da olduğunu düşünmüyorum
Şu an çok utandım. Mesajı düşmüyor yerine düşüyor olarak okudum :(.

VA ve IPS panellerde çoğunda ghosting oluyor. Monitör'de birkaç ayar yaparak Az'a indirilebilir.
VA panel olduğu için demedim, zaten panele göre Ghosting yorumu oldukça yanlış. Bu modele bakılırsa ghosting yüksek miktarda var. Genelde kontrast arttırarak azaltılıyor fakat aşırı yüksek kontrast görüntüyü bozar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı