HP X24ih monitör arızalanmış mıdır?

Daha fazla  
Monitörüm (HP X24ih) 2 3 gündür kullanıyorum siyah renkler bir garip tam anlatamıyorum da SS de sağ ve sol köşelere bakarsanız siyahlar biraz garip. Bakış açım değiştirince daha az görünür oluyor ama bu ışık sızması değil, ondan eminim çünkü sızma yukarıda var. O belli oluyor.

20211126_214949.jpg

Monitörüm (HP X24ih) 2 3 gündür kullanıyorum siyah renkler bir garip tam anlatamıyorum da SS de sağ ve sol köşelere bakarsanız siyahlar biraz garip. Bakış açım değiştirince daha az görünür oluyor ama bu ışık sızması değil, ondan eminim çünkü sızma yukarıda var. O belli oluyor.

Eki Görüntüle 1226482

Monitörü Hepsiburada'dan beta plus teknoloji satıcısından mı aldınız?

Arıza yok, monitör OLED panele sahip olmadığı için siyahlar da aydınlatılıyor. Panelden panele değişmekle birlikte görüş açısının dışına ne kadar çıkarsanız, siyahlar o kadar mora yatkın görünecektir.

Eki Görüntüle 1226482
Dostum yaşadığın şey bir arızadan ziyade ips teknolojinin yan etkisi. Eğer internette "ips glow nedir" diye aratırsan bir çok makale ve video bulabilirsin. 👍

Telefonda daha da belirginleşiyor sizce ne yapmam lazım anlamadim

Evet o saticidan aldim
Sorun yok ki? Panelden kaynaklı, ben de IPS panel kullanıyorum bende de böyle. Telefonda da gözünün gördüğünden daha belirgin çıkar zaten. Monitöre bir sıkıntı yok.

Sorun yok ki? Panelden kaynaklı, ben de IPS panel kullanıyorum bende de böyle. Telefonda da gözünün gördüğünden daha belirgin çıkar zaten. Monitöre bir sıkıntı yok.

Anladim ışık sızması değil zaten o üstte var az bir şey belli oluyor da bu böyle gözüme ilişiyor bunu azaltabilme durumu da yok sanirim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı