HP15-AC002NT SSD Uyumu

HP15-AC002NT HDD çıkarıp SSD takabilir miyim herhangi bir uyumsuzluk bir sorun teşkil eder mi? Ve önerebileceğiniz şöyle güzelinden PC'yi rahatlatacak hızlı Max 300 TL SSD var mı? Şimdiden teşekkürler :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Gördüğüm kadarıyla PC'de mSata girişi bulunmuyor.
Kısacası SSD takmak istiyorsanız şu anki HDD'yi çıkarmanız gerek ve SATA 3 bir SSD almanız gerekiyor. Bunun gibi;
Eğer 250 GB bana yetmez derseniz de, DVD'yi çıkartıp yerine HDD kızağı ile SSD'yi bağlayabilirsiniz. Hem SSD'yi hem de HDD'yi kullanabilirsiniz ancak DVD sürücü kullanamazsınız.
Kısacası SSD takmak istiyorsanız şu anki HDD'yi çıkarmanız gerek ve SATA 3 bir SSD almanız gerekiyor. Bunun gibi;
Eğer 250 GB bana yetmez derseniz de, DVD'yi çıkartıp yerine HDD kızağı ile SSD'yi bağlayabilirsiniz. Hem SSD'yi hem de HDD'yi kullanabilirsiniz ancak DVD sürücü kullanamazsınız.

Çözüm
Teşekkür ederim SSD almamı mı tavsiye edersiniz, yoksa HDD mi? (250GB yeter de artar.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı