Markayı ilk defa gördüm. Kesinlikle hayır.İkinci el uyguna temiz buldum sizce alınır mı nasıl modeldir? Sistemimi riske atmak istemiyorum.
Highpower hocamMarkayı ilk defa gördüm. Kesinlikle hayır.
Modeli nasıldır acaba markanın iyi olduğunu biliyorum umarım sorunlu model falan değildir.High Power'ın sorun çıkaracağını sanmam.
Highpower'ı mı ilk defa gördünüz? En tepe PSU üreticilerinden biridir.Markayı ilk defa gördüm. Kesinlikle hayır.
Sonu A12S ile bitenleri gördüğüm kadarıyla dolu dolu sertifikaları oluyor. Şu koruma sertifikalarına sahip:Modeli nasıldır acaba markanın iyi olduğunu biliyorum umarım sorunlu model falan değildir.
Highpower hocam
Evet ilk defa gördüm. Kusura bakmayın. Gayet kaliteliymiş. Sanırım PSU konusuna biraz daha çalışmam gerek.Highpower'ı mı ilk defa gördünüz? En tepe PSU üreticilerinden biridir.
Sonu A12S ile bitenleri gördüğüm kadarıyla dolu dolu sertifikaları oluyor. Şu koruma sertifikalarına sahip:
- Yüksek Güç Koruması (Over Power Protection)
- Yüksek Gerilim Koruması (Over Voltage Protection)
- Düşük Gerilim Koruması (Under Voltage Protection)
- Kısa Devre Koruması (Short Circuit Protection)
Üst düzey birşey diyemem ama eli yüzü düzgün bir model. Herhangi bir sorun sistemi bozacağını zannetmiyorum, en fazla kendisinin ömrü dolar.
Teşekkürler hocam benim için araştırdığınız için.Highpower'ı mı ilk defa gördünüz? En tepe PSU üreticilerinden biridir.
Sonu A12S ile bitenleri gördüğüm kadarıyla dolu dolu sertifikaları oluyor. Şu koruma sertifikalarına sahip:
- Yüksek Güç Koruması (Over Power Protection)
- Yüksek Gerilim Koruması (Over Voltage Protection)
- Düşük Gerilim Koruması (Under Voltage Protection)
- Kısa Devre Koruması (Short Circuit Protection)
Üst düzey birşey diyemem ama eli yüzü düzgün bir model. Herhangi bir sorun sistemi bozacağını zannetmiyorum, en fazla kendisinin ömrü dolar.
Küçük bir giriş yapıyım hocam. Şuan en bilindik ve satılanlar:Evet ilk defa gördüm. Kusura bakmayın. Gayet kaliteliymiş. Sanırım PSU konusuna biraz daha çalışmam gerek.
Teşekkürler hocam haftalardır psu arıyorum bu markaların iyi olduğunu öğrendim ama modeller hakkında hiç bir fikrim yokKüçük bir giriş yapıyım hocam. Şuan en bilindik ve satılanlar:
NZXT, Corsair, FSP, Highpower, Thermaletake, Cooler Master, Bitfenix, MSI.
Tabi bu markaların her ürünü iyi demek saçmalık olur, sadece gördüğünüz zaman Rampage, Gamepower gibi algılamayın. Daha çok marka var tabiki.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.