HS35 kulaklıktaki ses karşı tarafa gidiyor

ArdaBaran

Centipat
Katılım
17 Nisan 2020
Mesajlar
4
Arkadaşlar yeni bir kulaklık aldım. Corsair HS35 kulaklığıma hangi ses gelirse gelsin sesi Discord'da karşı tarafa gidiyor hele video falan açarsam video kendi sesimden daha net sanki karşı taraf açmış gibi gidiyor. Ayrıca mikrofonum da sesimi az algılıyor. Bu sorunun bir çözümü var mıdır lütfen? İnternette yazan her şeyi denedim, sürücüleri sildim yükledim ama olmuyor.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bende de aynı sorun vardı ve çeşitli ayar denemelerinden sonra çözdüm. Bilgisayarın ses kartının yazılımından bu ayarları yaparak ses kaydettim bir de bu ayarları devre dışı bırakarak denedim. Görseldeki ayarları yapınca kulaklıktaki ses mikrofona gelmiyor. +30 db seviyesinde mikrofon ayarında ve kulaklığın sesi en yüksekte olunca bile mikrofona gelmiyor.

1.jpg
 
O sorunu dediğin gibi çözdüm fakat başından beri sesimi az alıyor mikrofon veya kalitesiz gidiyor yani.
Telefonda denediğim zaman ise böyle bir sorun yok. Sorun bilgisayarımda mıdır yoksa ayırıcıda falan mı veya anakartla ilgili mi? Anakartım Gigabyte B250-M GAMING 3.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
birebir aynı kulaklık aynı sorun. benim anakartım Gigabyte b45m s2h. Realtek yazılımı silip gigabyte sitesinden indirdim ama geçmedi. bir ara çok kısacak düzeye indirmiştim ama başka mikrofona vs. geçsem geri geçince falan tekrar sorun oluyor ne yapacağımı bilmiyorum.
 

Geri
Yukarı