HS50Pro vs Drop Plus

Ben de Cloud Stinger ile drop Plus arasında kaldım. Normalde HS50 Pro almıştım ancak iade ettim. Bana çok rahatsız geldi pedleri falan çok büyüktü, bir de ses kasmak için pek verimli bir kulaklık değildi gördüğüm kadarıyla. Belki benimle de alakalı olabilir ama bilgisayarın kendi hoparlörüyle daha rahat ses kasıyordum o derece yanıltıcı bir ses veriyordu bana.

Benim asıl merak ettiğim drop Plus'taki 7.1'in nasıl bir 7.1 olduğu...
Yoksa Stinger alıp geçeceğim çok rahat gözüküyor uzaktan.

Bence drop Plus almayın, Stinger almanız daha mantıklı diye düşüyorum.

Neden peki hocam? Drop Plus hakkında pek bilgim yok aydınlatırsanız sevinirim.

Yurt dışında başka bir markanın ürününü alıp Türkiye'de marka basıp satıyorlar. Ürün evet güzel ama Rampage garantisine güvenmemenizi öneririm. İlla bu modeli alacaksanız yurt dışından daha ucuza alabiliyorsunuz. Ayrıca ürününün arkasında duran bir marka benim için her zaman bir adım öndedir. Ama bu standartları saymazsanız ve sizin için önemsizse Corsair ile Rampage arasında ucuz olanı almanızı öneririm.

Bana özelmi bilmiyorum ama Hepsiburada üzerinden aldım ben, ödeme ekranında 378TL oldu.
evet ben de aynı indirimle aldım hepsiburadadan 378 TL ye.
Ben de Cloud Stinger ile Drop Plus arasında kaldım.Normalde HS50 Pro almıştım ancak geri iade ettim.Bana çok rahatsız geldi pedleri falan çok büyüktü, bide ses kasmak için pek verimli bir kulaklık değildi gördüğüm kadarıyla.Belki benle de alakalı olabilir ama bilgisayarın kendi hoparlörüyle daha rahat ses kasıyordum o derece yanıltıcı bir ses veriyordu bana.

Benim asıl merak ettiğim Drop Plus'taki 7.1'in nasıl bir 7.1 olduğu...
Yoksa Stinger alıp geçeceğim çok rahat gözüküyor uzaktan.
300-400 liralık kulaklıklarda ki 7.1 zaten windowsun kendi sanal 7.1'nde yararlanacağımız şeklindekinden farksız. Esas 7.1 ler ve dahası için en az 2 kat bütçe gerekiyor maalesef ülkemizde... O yüzden corsair kalitesinden ötürü, daha ön plana alıp onu seçtim. Tabiki kişisel tercihiniz ve sorunlarınız olmuş olabilir kulaklıkla veya da bilgisayarda ayarlarla alakalı ama aralarında konuşulan kulaklıklardan bu fiyat bandına en uygunu olduğunu düşünüyorum performans ve kalite olarak Corsair'ın.

Son düzenleme:
@Akfortisev USB olması şart gibi benim için, nasıl yapmalıyım? Drop Plus mı almalıyım yoksa HS50Pro mu? Ses kartım biraz sıkıntılı. Ayrıca HS50Pro'un ayrıntılı incelemesini bulamadım.

@Akfortisev USB olması şart gibi benim için, nasıl yapmalıyım? Drop Plus mı almalıyım yoksa HS50Pro mu? Ses kartım biraz sıkıntılı. Ayrıca HS50Pro'un ayrıntılı incelemesini bulamadım.
O zaman rampage drop plus riskine girin. Bence kalite olarak iyi bir kulaklık sadece güven vermiyor marka olarak. Kumar oynamak gibi bir şey bu modeli almak ama diğer türlü de içiniz de kalıcak. En iyisi drop plus siparişi verip sıkıntı çekerseniz iade etmeniz. Hs50 pro için bilgisayarınızdan dolayı tam performans alamazsanız daha sağlıksız bi durum olur. En azından drop plus ile ekstra ses kartı ksımını garantiye alın riskte olsa.
ve evet hs50 pro modeli türkiye de incelenmemiş bile sanırım, yabancı videolara denk geldim ben de.
ya da forum üzerinden bir kaç inceleme araştırıp bulmuştum. Genel incelemelere baktığımda herkesin hemfikir olarak bu fiyata inen bi ürünün performans konusunda çoğu kişiyi mutlu etmesi ve güven vermesi bu ürünü tercih etmek için en iyi sebep. ama dediğim gibi drop plus ta zaten performans olarak aynı bence sadece güven konusu sağlıksız.

Hocam AliExpress üzerinden Eksa E900 Pro almanızı tavsiye ederim.
(Eğer 15-20 gün bekleyebilirseniz)

Hocam AliExpress üzerinden Eksa E900 Pro almanızı tavsiye ederim.
(Eğer 15-20 gün bekleyebilirseniz)
Beklemesine beklerim fakat garanti vb sıkıntısı çekerim diye korkuyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı