- Makaleler
- 9
HS70 tavsiye ederim. Kablosuz kulaklık büyük rahatlık.
Konuya şöyle bir açıklık getirecek olursak sana en çok önerebileceğim kulaklık hyper x cloud 2 fakat onun 7.1 i de ps4 te çalışmaz hs70 wirelless ise gecikme süresi fazla olacağı için hs70 wirelless kulaklığı öneremem g433 ise sadece pc dealışıyor diye biliyorum ve 7.1 i yazılımı üzerinden aktifleşiyor 633 ise 7.1 ve profil değiştirme özelliği var ve ps 4 tede çalışabilir fakat logitech in yarısı da yazılım olduğu için sana pek logitech de öneremem eğer ki paran yetiyorsaki sanmıyorum ps4 te wirelless olarak 7.1 kullanmak istiyorsan steelseries arctis pro wirelless önerebilirim fakat onun da piyasa fiyatı çok yüksek en iyisi hyper x cloud2 ye yönelmen olacaktırArkadaşlar hepinize öncelikle selamlar, forumun yeni üyesiyim. Sizden yardım açmak için böyle bir konu açma gereği duydum. Ben bir PS4 kullanıcısıyım, yaz aylarında sadece Fortnite oynamak istiyorum. Ve kulaklık tercihi olarak PS4'te 7.1 olmasını istiyorum fakat PS4'ün kendi kulaklığı değil, ona çok güvenmiyorum. Biraz araştırdım, piyasada 7.1 olan 6-7 tane 500-750TL fiyat aralığında kulaklıklar buldum. HS70, HS60, Cloud II, G633, G433 vs. fakat ben HS70'e daha yakın duruyorum. HS70'in Wireless desteği PS4'te var ve 7.1 bir kulaklık fakat 7.1 PS4 üzerinden etkin olur mu onu bilmiyorum. Bunu bilen bi arkadaş varsa lütfen söylesin ve bu söylediğim kulaklıklar arasında veya haricinde kulaklık öneriniz varsa önerin lütfen.
Aga 7. 1 i kablosuz olarak istiyorsan arctis pro wirelless almalısın ve alamayacağını da biliyorumAşırı kararsız kaldım şu an, Cloud 2 güzel tamam da Cloud Flight ile karşılaştırırsak hangisi alır peki, 7.1 önemli.
Ve bu arada belirteyim neden arctis pro kablosuzu öberdim çünkü ps4 te 7.1 desteği yok ama istersen daha ekonomik model olan arctis pro gamedac modeline yönelebilirsin kablosuz değil ancak 71 konusunda işini baya görür hem arctis pro nunda tüm modellerinin hi res audio sürücülere sahip olduğunu da belirteyimArkadaşlar hepinize öncelikle selamlar, forumun yeni üyesiyim. Sizden yardım açmak için böyle bir konu açma gereği duydum. Ben bir PS4 kullanıcısıyım, yaz aylarında sadece Fortnite oynamak istiyorum. Ve kulaklık tercihi olarak PS4'te 7.1 olmasını istiyorum fakat PS4'ün kendi kulaklığı değil, ona çok güvenmiyorum. Biraz araştırdım, piyasada 7.1 olan 6-7 tane 500-750TL fiyat aralığında kulaklıklar buldum. HS70, HS60, Cloud II, G633, G433 vs. fakat ben HS70'e daha yakın duruyorum. HS70'in Wireless desteği PS4'te var ve 7.1 bir kulaklık fakat 7.1 PS4 üzerinden etkin olur mu onu bilmiyorum. Bunu bilen bi arkadaş varsa lütfen söylesin ve bu söylediğim kulaklıklar arasında veya haricinde kulaklık öneriniz varsa önerin lütfen.
Asus dx 7.1 yeni versiyonlarına bakın lütfen fiyatları 560 tl den başlıyorCloud Alpha nın ses kartı var mı?
Yoksa ses kartı önerir misiniz?
İstersen bu ses kartını alıp playstatinda kullanabilirsin ama tercih seninArkadaşlar hepinize öncelikle selamlar, forumun yeni üyesiyim. Sizden yardım açmak için böyle bir konu açma gereği duydum. Ben bir PS4 kullanıcısıyım, yaz aylarında sadece Fortnite oynamak istiyorum. Ve kulaklık tercihi olarak PS4'te 7.1 olmasını istiyorum fakat PS4'ün kendi kulaklığı değil, ona çok güvenmiyorum. Biraz araştırdım, piyasada 7.1 olan 6-7 tane 500-750TL fiyat aralığında kulaklıklar buldum. HS70, HS60, Cloud II, G633, G433 vs. fakat ben HS70'e daha yakın duruyorum. HS70'in Wireless desteği PS4'te var ve 7.1 bir kulaklık fakat 7.1 PS4 üzerinden etkin olur mu onu bilmiyorum. Bunu bilen bi arkadaş varsa lütfen söylesin ve bu söylediğim kulaklıklar arasında veya haricinde kulaklık öneriniz varsa önerin lütfen.
Arkadaşlar hepinize öncelikle selamlar, forumun yeni üyesiyim. Sizden yardım açmak için böyle bir konu açma gereği duydum. Ben bir PS4 kullanıcısıyım, yaz aylarında sadece Fortnite oynamak istiyorum. Ve kulaklık tercihi olarak PS4'te 7.1 olmasını istiyorum fakat PS4'ün kendi kulaklığı değil, ona çok güvenmiyorum. Biraz araştırdım, piyasada 7.1 olan 6-7 tane 500-750TL fiyat aralığında kulaklıklar buldum. HS70, HS60, Cloud II, G633, G433 vs. fakat ben HS70'e daha yakın duruyorum. HS70'in Wireless desteği PS4'te var ve 7.1 bir kulaklık fakat 7.1 PS4 üzerinden etkin olur mu onu bilmiyorum. Bunu bilen bi arkadaş varsa lütfen söylesin ve bu söylediğim kulaklıklar arasında veya haricinde kulaklık öneriniz varsa önerin lütfen.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.