HS70 vs Cloud 2 vs HS60

Benim kullandığım hs70 de dip ses sorunu diye bir şey yok. Gayet güzel ses alıyorum. Muhtemelen belli bir parti üründe böyle bir durum ortaya çıktı ve ondan sonra sorun düzeltildi.

Forumlarda çoğu kişi benim gibi şikayetçi gerçekten şans işi bu teknoloji.
İade etseydiniz keşke.

İade edersem bir aydan fazla kulaklıksız kalacağım. Peki sizin bir öneriniz var mı ? 450 TL ye kadar bütçem var.

İade edersem bir aydan fazla kulaklıksız kalacağım. Peki sizin bir öneriniz var mı ? 450 TL ye kadar bütçem var.
Olsun. Sürekli şikayet etmek yerine iade edin. Şu an efsane bir kulaklık indirimde. SteelSeries Arctis 3 Oyuncu Kulaklığı 7.1 Siyah 2019 Edition | ITOPYA İndirimin bitmesine 3 saat var yazıyor ama inanmayın. Bende ürün aldım çünkü. Oradan biliyorum. 8 saat gösteriyor, indirimin bitmesine. Ertesi gün bakıyorum indirim bitmemiş. Bu arada kulaklığa gelirsek efsane bir kulaklık. İndirim gerçek bu arada. Fiyatı 500'lerden düştü. Hemen almanızı tavsiye ederim. İsterseniz beyazı da var. SteelSeries Arctis 3 Oyuncu Kulaklığı 7.1 Beyaz 2019 Edition | ITOPYA.

Olsun. Sürekli şikayet etmek yerine iade edin. Şu an efsane bir kulaklık indirimde. SteelSeries Arctis 3 Oyuncu Kulaklığı 7.1 Siyah 2019 Edition | ITOPYA İndirimin bitmesine 3 saat var yazıyor ama inanmayın. Bende ürün aldım çünkü. Oradan biliyorum. 8 saat gösteriyor, indirimin bitmesine. Ertesi gün bakıyorum indirim bitmemiş. Bu arada kulaklığa gelirsek efsane bir kulaklık. İndirim gerçek bu arada. Fiyatı 500'lerden düştü. Hemen almanızı tavsiye ederim. İsterseniz beyazı da var. SteelSeries Arctis 3 Oyuncu Kulaklığı 7.1 Beyaz 2019 Edition | ITOPYA.

Haklısınız. Çok teşekkür ederim öneriniz için.

Arctis fiyatlarını 3 aydır takip ediyorum, fiyat sadece 320-350 arasında oynadı, 500TL için aşırı dandik bir kulaklık Arctis 3. Zaten Arctis 5 580TL.

MH350,MH530,HS50,HS60,Hyperx Cloud(Trendyold 450TL),Arctis 3
Arctis 3 bu kulaklıkkarın arasında güçsüz kalanlardan biri, yazılımı olmaması büyük sıkıntı.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı