HS80 vs SteelSeries Arctis 7+

Bütçe
5000

LyXSxr

Hectopat
Yer
Antalya
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Crucial 16GB Ram DDR4 CL15
Meslek
Otomotiv Tamircisi
Önceki kulaklığım Razer BlackShark V2 X kablosunda problem vardı, tamir ettim ve kaskımın içine koydum hoparlörlerini, o yüzden yeni kulaklık arıyorum. Kablosuz olması tercihim. Hem oyun hem müzik anlamında tatmin etmesi güzel olur. Şu an SteelSeries Arctis 7+ almayı düşünüyordum. Geneli HS80 Wireless daha iyi demiş, bazıları HS80 kırılıyor vs. demiş. Sizin de kulaklık önerileriniz bekliyorum. Bütçem 5K civarlarında. Ürüne göre bütçeyi arttırmaya çalışırım.

Steelseries Şarj süresi 30 Saat pedleri çok yumuşak anlatmaya bile gerek yok. Fakat Corsair daha iyi ergonomik kısmıydı sadece bu saydıklarım.

Arctis 7+'ı kendim 2 yıl boyunca kullandım, kullandığım her saniyesinden keyif aldım gerçekten güzel kulaklıktı. Bana göre sorunsuz bir kulaklıktı ama sonra belirli nedenlerden değiştirmem gerekti. HS80'i bir kez deneme fırsatım olmuştu, ses seviyesi Arctis 7+'a göre bariz daha yüksekti. Forumda da genelde HS80 daha iyi deniliyor ki büyük ihtimal öyledir ama Arctis 7+'da tercih edilebilir kesinlikle.

Arkadasimda vardi malzeme kalitesini ve pedleri sevmedigini soylemisti. HS80 almayi dusunuyorum.

Ben kullanıyorum. Genel olarak güzel. Dolby Atmos olması da ayrı bir tatlı. Ses kalitesi ve 7.1 performansıda gayet iyi. Mikrofon olarak da güzel. Ama bana göre tek eksisi (kişiden kişiye değişir bu)pedler biraz sert. Uzun kullanımda ağrı yapabiliyor ama alışıyorsunuz.

Ben kullanıyorum. Genel olarak güzel. Dolby Atmos olması da ayrı bir tatlı. Ses kalitesi ve 7.1 performansıda gayet iyi. Mikrofon olarak da güzel. Ama bana göre tek eksisi (kişiden kişiye değişir bu)pedler biraz sert. Uzun kullanımda ağrı yapabiliyor ama alışıyorsunuz.

Pedler kumaş fakat kulakliga oturdugu kisimlarda plastik bir kisim varmis o yuzden sert olabilir mi acaba?

Pedler kumaş fakat kulakliga oturdugu kisimlarda plastik bir kisim varmis o yuzden sert olabilir mi acaba?

Ondan değil hocam pedler biraz sert ama kullandıkça alışılıyor.

Ondan değil hocam pedler biraz sert ama kullandıkça alışılıyor.

Uzun kullanimda karsilastiginiz bir sorun veya diger modellerden ayiran bir ozelligi var mı sizce? Olmazsa olmaz dediginiz bir ozellik merak ettigim icin soruyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı