HTC One M9 kullanıyorum herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Yaklaşık 2 ay önce şarjı çabuk bitmeye başlayınca servise vermiştim. Ücretsiz batarya değişimi yaptılar. Onun dışında ses ve kasa olarak diğer cihazlardan daha çok beğeniyorum. S7 EDGE kullanmadım ama annemde S6 EDGE var ve kötü telefon değil o da. Yerinde olsam satışı yapılan bir yerde telefonları eline alıp incelemen.
Not: HTC 11 diye bir şey gördüm 6GB ram yazıyordu!
Performans olarak hepside benzer telefonlar. Donanım güçleri de benzer. Kamera olarakta iyi cihazlar hepside. Bunlar arasından S7 Edge modeli bir tık önde, onu almanızı öneririm.
HTC One M9 kullanıyorum herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Yaklaşık 2 ay önce şarjı çabuk bitmeye başlayınca servise vermiştim. Ücretsiz batarya değişimi yaptılar. Onun dışında ses ve kasa olarak diğer cihazlardan daha çok beğeniyorum. S7 EDGE kullanmadım ama annemde S6 EDGE var ve kötü telefon değil o da. Yerinde olsam satışı yapılan bir yerde telefonları eline alıp incelemen.
Not: HTC 11 diye bir şey gördüm 6GB ram yazıyordu!
Daha çok varmış, benim telefonumun piyasa değeri düşer diye de korkuyorum işin açığı. Note 7 satışta olsa düşünmeden alırdım özellikleri süper bir telefon fakat maalesef patlıyor ve satıştan çekildi.