htc one m8 mi? galaxy s5 mi?

Teşekkürler arkadaşlar. Birde ben telefondan dizi film izlemeyi seven birisiyimdir. One m8 in kalitesi ortada ancak samsun galaxy s5 daha kullanışlı geliyor sanki. Pil süresi olarak hangisi öndedir sizce?

HTC One M8: 2600mah
Samsung Galaxy S5: 2800mah

İki cihazında ekranı 1080p, S5' in pili biraz daha iyi benim oyum yinede bu konuda da M8' e.

M8 den bir korkum var aslında. Mesela ben cihazı 2-3 sene kullanmak istiyorum ama pil performansı düşerse ki ikisininde düşecek. Yeni batarya samsunga takabilirken htc ye takamayacağım. Ama yinede yorumlarınız m8 almaya itiyor beni :)

M8 den bir korkum var aslında. Mesela ben cihazı 2-3 sene kullanmak istiyorum ama pil performansı düşerse ki ikisininde düşecek. Yeni batarya samsunga takabilirken htc ye takamayacağım. Ama yinede yorumlarınız m8 almaya itiyor beni :)

Bundan kaçış yok bunlar pili çıkabilen son cihazlar artık, bundan sonra neredeyse bütün cihazların arkası kapalı kutu olucak. :)

Sizde haklısınız, yeni nesil telefonlar böyle olacak gibi :) Bende tasarım olarak htc'den yanayım ancak ekran kalitesi olarak çok fark varmıdır aralarında?

Fotoğraf konusunda eminim ki HTC daha sağlamdır pek bilgim yok ama kullandıkları teknolojiyle ilgili birşeyler okumuştum.
Sadece telefonun ekranında bakacaksan HTC One M8 fotoğraf açısından idare eder ama eğer mesela büyütmek poster yaptırmak veya büyük LCD televizyonda bakmak istersen kalite düşüyor. Ultrapiksel filan hikaye. Onun icin yeni çıkaracakları HTC One M9 telefonda 16 megapiksele geçiyorlar.

Arkadaşım benim sana önerim m8 senin sorularına geçecek olursak ikisinin de ekran çözünürlüğü aynı. Film izleyeceğim demişsin m8 in güçlü hapörleri ile daha iyi bir performans alacağına eminim. Samsung'un bataryası çıkarabilir ve 200 mah daha fazla olsa bile iş biraz da şirkette bitiyor sevdiğim bir dostum m8 kullanıyor ve bir günü rahatlıkla çıkardığını söylüyor. Ayrıca cihazı aldığında kasko yaptırırsan 2. Yılın sonunda ücret talep etmeden pilini değiştiriyorlar.

Aslında otomatik olarak m8 derdim ancak iki gün önce babama s5 aldım ve inanın bana yenilenmiş arayüzü tamam'i ile sizi tatmin ediyor.Ön yargılarımı kırıp attı.İşlemci bakımından aynı model'i kullansalar bile s5 bir tık ileride.Unutmayalım ki teknoloji her geçen gün ilerliyor belki 200 mah az bir mevla fakat emin olun faydasını göreceksiniz.Ön kamerada m8 gözle görülür derecede daha iyi fakat arka kamerada s5 fark yaratıyor diyebilirim.Estetik bakımdan hiç durmadan m8 derim fakat tekrardan söylediğim gibi estetikten çok donanım önemli.Bu konuda benim tercihim s5 olacaktır.
Not:Kendim LG G2 kullanıyorum.Olayı tarafsız bir şekilde kendimce yorumladım.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı