Htc One M8 root sonrası yüklenmesi gereken uygulamalar

harun101010

Hectopat
Katılım
25 Ocak 2015
Mesajlar
412
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar htc one m8 cihazıma root atmış bulunmaktayım. Sistem uygulamarını silebilmem için program yüklemem gerekiyormuş. Ayrıca htc cihazımda uygulamaları sdcarta taşıyabilmem için de uygulama gerekiyormuş. Bu uygulamlar hakkında bi bilgim yok. Bilgisi olan arkadaşların yardımına ihtiyacım var. Bunların haricinde işe yarayan güzel programlar varsa işlevleriyle beraber isimlerini yazarsanız çok sevinirim. Şunu da söylemek istiyorum. Bir sitede uygulamaları kaldırmak için Uninstaller Pro'yu önerdiler. Programa giriyorum kaldırıyorum ancak telefondan uygulamanın simgesi gitmiyor. Cihazı yeniden başlattığımda ise uygulama tamamen olduğu gibi duruyor.

Şunu da belirtmek istiyorum. Attığım rootda bir sorun yok. Root checker uygulamasıyla cihazın rootlu olup olmadığını kontrol ettim.
 
Titanyum backup kaldırma işlevini sana sağlayacaktır, ayrıca başka bir çok işlevi var çok begeneceksin prosunda ek özellikler var. Greenifyi sana öneririm tek tıkla seçtiğin uygulamalar otomatik kapanır.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Link2SD, Wi-Fi-Killer, Market Helper, Lucky Patcher, FolderMount, Root Explorer, SetCPU. Yararlı programlardan sadece birkaçı.

Not: SetCPU uygulamasını her kernel desteklemiyor; Bu sebepten hız aşırtma destekli bir kernel yükleyebilirsiniz.
 
Burada bahsettiğiniz şey sizin APK uzantılı dosyayı kökten silmek. O programla çalışan bir sistem dosyasını silerseniz sonucuna katlanırsınız.
 
@greath Ben orada genel amacından basettim. O uygulama silmez demedim. Kaldıramadığı sistem dosyalarıyla karşılaştığım için onu önermedim. Yedek almak için zaten onu kullanıyorum. Kullandığım uygulamayı tekrar incelememe gerek yok. İyi inceleyin demek yerine anlamaya çalışın.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı