HTC One M8 vs LG G3

LG G3 32gb kullanıyorum. Zamanında iki telefon arasında kalmıştım bende. LG yi seçmemde 2 sebep etkili oldu birinci 3gb ram, ikincisi de çıkarılabilir pil. İleriye dönük olarak G3 teki 4k ekranı 1080p çözünürlüğe düşürüp daha performanslı hale de getirebilirsin. Sözün kısası 16gb LG G3 alacaksan tercihini HTC den yana kullanmanı öneririm. Ama 32gb lık alacaksan LG G3 ü gözün kapalı alabilirsin.
LG G3'te 2K ekran bulunmaktadır.

Çıkacaktır illaki fakat şu an için ben gereksiz buluyorum. Belki pil performansı için yapılabilir yada ısınmaması için ama 2k ekrandan vazgeçmek şu an için erken bence :)
Modern combat 5 ve bazı oyunlarda asırı ısınma ve bariz performans kaybı oluyor lg g3 ümde oyunları 1080 pde acıyor diyenler var fakat sonucta panel 2k asırı derece bir performans kaybına yol acıyor kesinlikle çözünürlük düşürme yoluna gidilmeli. Ben g3 bunları bile aldım 2k sndodrgn 801 e uygun degıl diyorlardı Idare eder dedım. Ama bu kadar cok performans kaybı olacağına ihtimal vermiyordum

Modern combat 5 ve bazı oyunlarda asırı ısınma ve bariz performans kaybı oluyor lg g3 ümde oyunları 1080 pde acıyor diyenler var fakat sonucta panel 2k asırı derece bir performans kaybına yol acıyor kesinlikle çözünürlük düşürme yoluna gidilmeli. Ben g3 bunları bile aldım 2k sndodrgn 801 e uygun degıl diyorlardı Idare eder dedım. Ama bu kadar cok performans kaybı olacağına ihtimal vermiyordum

Cihazınızı güncellediniz mi? Cihazınız ART modunda mı çalışıyor? Ve hangi ülkenin cihazını kullanıyorsunuz?

Cihazınızı güncellediniz mi? Cihazınız ART modunda mı çalışıyor? Ve hangi ülkenin cihazını kullanıyorsunuz?
Cihazım

Telefonum güncel en son sürümde. Bildiğim kadarıyla kit kat tan lolipop A geculınce telefonlar sadece art modda calısıyor. Paralel ithalat çek Cumhuriyeti menşeli Cihazım.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı