00evy00
Kilopat
4K değil o ekran. 2k. Yanlış bilgilendirme yapmayalım.
Yazım yanlışı olmuş, düzeltme için teşekkürler.
Son düzenleyen: Moderatör:
4K değil o ekran. 2k. Yanlış bilgilendirme yapmayalım.
Kardeşim bendede lg g3 var ekran ı full HD yapabilirsin demişsin nasıl olucak bu ben coktan beri bunu araştırıyorum ve bulamadım yardım edebilirmisn acaba?LG G3 32gb kullanıyorum. Zamanında iki telefon arasında kalmıştım bende. LG yi seçmemde 2 sebep etkili oldu birinci 3gb ram, ikincisi de çıkarılabilir pil. İleriye dönük olarak G3 teki 4k ekranı 1080p çözünürlüğe düşürüp daha performanslı hale de getirebilirsin. Sözün kısası 16gb LG G3 alacaksan tercihini HTC den yana kullanmanı öneririm. Ama 32gb lık alacaksan LG G3 ü gözün kapalı alabilirsin.
Daha çok internet ve oyun.Telefonu daha çok hangi amaçla kullanıyorsunuz? Sizin için en önemli kriterler ne?
Kardeşim bendede lg g3 var ekran ı full HD yapabilirsin demişsin nasıl olucak bu ben coktan beri bunu araştırıyorum ve bulamadım yardım edebilirmisn acaba?
Şu an 5.0 yüklü telefonumda eger root yolunu bulabilirsem coktan dır araştırıyorum bulamadım lolipop için bu yöntemi kesinlikle uygulayacağım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.