HTC One M8 vs LG G3

LG G3 32gb kullanıyorum. Zamanında iki telefon arasında kalmıştım bende. LG yi seçmemde 2 sebep etkili oldu birinci 3gb ram, ikincisi de çıkarılabilir pil. İleriye dönük olarak G3 teki 4k ekranı 1080p çözünürlüğe düşürüp daha performanslı hale de getirebilirsin. Sözün kısası 16gb LG G3 alacaksan tercihini HTC den yana kullanmanı öneririm. Ama 32gb lık alacaksan LG G3 ü gözün kapalı alabilirsin.
Kardeşim bendede lg g3 var ekran ı full HD yapabilirsin demişsin nasıl olucak bu ben coktan beri bunu araştırıyorum ve bulamadım yardım edebilirmisn acaba?

Kardeşim bendede lg g3 var ekran ı full HD yapabilirsin demişsin nasıl olucak bu ben coktan beri bunu araştırıyorum ve bulamadım yardım edebilirmisn acaba?

NoMone Resolution Changer ile bunu yapmak mümkün fakat root gerekiyor. Bu işlem sonucunda batarya süresinin de arttığını okumuştum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şu an 5.0 yüklü telefonumda eger root yolunu bulabilirsem coktan dır araştırıyorum bulamadım lolipop için bu yöntemi kesinlikle uygulayacağım.

Şu an 5.0 yüklü telefonumda eger root yolunu bulabilirsem coktan dır araştırıyorum bulamadım lolipop için bu yöntemi kesinlikle uygulayacağım.

Çıkacaktır illaki fakat şu an için ben gereksiz buluyorum. Belki pil performansı için yapılabilir yada ısınmaması için ama 2k ekrandan vazgeçmek şu an için erken bence :)

LG G3 32gb aldım. Telefon şuan gördüğüm kadarıyla çok sağlam, iyi telefon. M8 almamamın nedeni 2gb ram olması ve dahili hafızasının 16 gb olması oldu.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı