HTC Sensation XE ICS 4.0.3 Root Rehberi

Doğrudur. XDA güvenilir.

Teşekkürler şimdi sizin rehberdeki root u gerçekleştiricem :) İnşallah becerebilirim.

Recovery kısmında yani 8 ve 9 uncu aşamalarda sıkıntı var. İndirdiğim CWM Recovery Paketi (4.8 MB img dosyası) dosyasının ismini CWM5827 yaptıktan sonra.... Download HTC All in one root kit 44 MB (Mediafire) burdan indirdiğim dosyanın içine giriyorum yani buna (One_X_All-In-One_Kit_v1.0) bunun içinde All in one toolkit klasörü yok ve deiştireceğim dosya da yok. Ne yapmam gerek ?

Recep bey en son yazdığım sorunu çözdüm fakat 12 ve 13 üncü aşamada takıldım.
Telefon Recovery menüsü geldi. Burda install zip from sd card dedim. Burda 4 tane seçenek çıktı.
-choose zip from sdcard
-apply /sdcard/update.zip
-toggle signature verification
-toggle script asserts

Burdan ilk seçenek choose zip from sdcard diyorum ve Superuser-3.1.3-arm-signed.zip dosyasını bulup yes diyom. Bi kaç satır yazılar çıkıyor fakat telefon son dediğiniz gibi baştan açılmıyor. Öle bekliyor ne yapmalıyım. İlginiz için teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
s.a arkadaş teşekkrü ederim ama tüm dediklerini yaptım sırası ile 11. adımı yapıyorum telefon recovery modda açılıyor ama ekrana sadece bir telefon resmi içinde ünlem işareti geliyor.

boş ekran bu aşamada ne yapabilirim.

Telefon : Htc sensation xe (anakart değişti)

Herkese iyi forumlar.Rehber için çok teşekkürler. Konu biraz eski fakat rehber olduğu için sorun olmaz umarım.Son adımdayım 'install zip from sdcard' seçeneğini seçiyorum fakat 'superuser.apk' dosyasını sdcard içinde bulamıyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim @Recep Baltaş (Cihaz Htc Sensation XE 4.0.3)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı