HTC Sensation XE ICS 4.0.3 Root Rehberi

Merhaba Recep ben Azerbaycan'dan sana yazıyorum. Burada HTC Sensation XE telefonunu az tanıyorlar. Yani root falan bilmiyorlar. O telefon icin senin root rehberini okudum amma rootu yaptıktan sonra ROM sorunu falan var. Hangi root'u bana önerirsin ? Bir de root yaptıktan sonra Beats Audio silinecek mi? Cevaplarsan sevinirim:);)

Son düzenleyen: Moderatör:
Rehberi bi daha okuyun.

Recep bey demin superuser klasörünü dediğiniz gibi SD karta attım ama sanırsam zip halinde atmam gerekiyordu ve verdiğiniz superuser dosyası linkine göre 3.2'yi RC3x mi indireyim yoksa 3.1.3'ü mü ? 64 bit bu arada benim bilgisayar :(

- - - Güncellendi - - -

Recep bey demin superuser klasörünü dediğiniz gibi sd karta attım ama sanırsam zip halinde atmam gerekiyordu ve verdiğiniz superuser dosyası linkine göre 3.2'yi RC3x mi indireyim yoksa 3.1.3'ü mü 64 bit bu arada benim bilgisayar :(

Sanırsam CID uyuşmazlığından dolayı telefon açılma kısmında donup kalıyor.. O kadar okuyup araştırmak da bir işe yaramıyor dandik bir telefonda deneyeceksin ilk kez sonra kendi telefonuna yapıcaksın işlemleri.. Ben telefoncunun yolunu tutayım.. :(

REcep bey merhaba... Ben 9. adımda kaldım recovery menüsüne girerken ekran açılma aşamasında donma yapıyor. Kendim manuel olarak tuşlarla recovery menüsüne girdiğimde yine aynı sorun ile karşılaşıyorum.... Bir öneriniz olabilir mi? Teşekkürler.

Daha güncel bir Recovery çıkmışsa onu yükleyebilirsiniz.

Cevap için teşekkürler. Sizin koydunuz linkteki recovery-clockwork-touch-5.8.0.9 u indirdim. Bunun daha güncelini mi kastediyorsunuz? Başka bir link mi var?

Güncelleme:
daha güncel bir recovery iyi ve CWM 5.0.2.0 e de denedim fakat hala recovery ye girerken donuyor. Yardımcı olursanız çok sevinirim. İyi günler.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı