HTC Sensation XE/XL Android 4.2 Jelly Bean CM10 ROM Güncelleme Rehberi

Cihaza ClockworkMod recovery atmanız lazım şimdi. Sonra CWM atabilirsiniz.

Dostum aynısını yaptım fakat şu an telefonum açılmıyor. Nerde hata yaptım acaba. Yanı yuvarlak daire içinde cyanogenmod yazıyor orda kalıyor. Telefonu sabaha kadar beklettim açılmadı, bataryayı çıkardım taktım yine açılmadı. Nerde hata yapıyorum acaba?

- - - Güncellendi - - -

Telefonsuz kaldım yardımcı olabilir misiniz? Telefonu rootladım ve de unlock yazısı çıktı. Room ve de Gapps yükledim fakat telefonum açılmıyor. Cyanogenmod yazısı var ekranda oldukça uzun süre bekledim yine açılmadı. Nerede hata yapmış olabilirim? Teşekkürler şimdiden.
 
Forumları kullanarak yardım istememizin sebebi zaten tecrübesiz olmamızdır ya da bir konuda yardıma ihtiyacımız olmamızdır . Yardımcı olmayacak iseniz forumun ne anlamı kaldı. Böylesine baştan savarcasına mesaj da görmemiştim onu da gördüm. İlginiz(!) için çok teşekkür ederim sayın administrator....
 
Tecrübesizliği gidermenin en etkili yolu okumaktır. Fakat siz okumak ya da araştırmak yerine hep hazıra alışmısşınız. Bu da sonuç olarak boot etmeyen bir telefona mal olmuş size. Çözüm önerimi yaptım ama yine okumak yerine okumamaya ve ukalalığa devam ediyorsunuz.

Bu anlayış ile stok ROM'dan öteye gidemezsiniz.
 
Sensation xe kullanıyorum ve paranoid android 3+ romunu kullanmak istiyorum. Her yerde aradım fakat bir türlü telefonuma uygun romu bulamadım, yardımcı olabilir misiniz?
 
Yuvarlak daire içinde cyanogenmod yazıyor orda kalıyor. Tüm ROM'ları yükledim pc den boot.img yi yukledim hala acılmıyor. Başka yapacak birşey var mı ? Sensation xe org 4.0.3 vardı üzerinde bilgisi olan varsa yardım edebilir mi bana ?
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı