HTC TWRP’de ROM flashlama sorunu

özkan34

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Elimde ROOT etmiş olduğum bir HTC Sensation var. TWRP Recovery yüklü. Install menüsüne gelip SD karttan indirdiğim ROM’u gösterip kurmaya çalışıyorum fakat devamlı hata alıyorum. Problem ne olabilir?

Kusura bakma emre. Moderatör arkadaş türkçemizi beğenmedi. İnstall kısmından Cyanogen ROM'u yüklüyorum biraz yazılar aktıktan sonra ekranın alt kısmında hata yazıyor. Eski kurduğum VİPER ROM'u yüklerken 1-2 saniye geçiyor telefon kapanıyor. Şaşkınım gerçekten. Orjinal RUU yükleyeyim dedim hboot 1.27 yazan ekranda bilgisayar telefonu görmüyor. Usb tanınmadı diyor.

Hocam muhtemelen TWRP sürümün eski ve indirdiğiniz ROM dosyasının kurulumunu desteklemiyordur veya bazı CyonagenMod sürümlerinde TWRP yerine CWM kullanılması gerekiyor. Telefon Brick olmuş olabilir bu arada.

İyi geceler öncelikle. İlk başta tam anlamıyla yardımcı olmak için cihazı tanımamız lazım. Cihazı fastboot ekranındayken bilgisayara bağlayıp CMD komut istemcisine "fastboot getvar all" komutunu yazıp IMEI hariç diğer bilgileri paylaşır mısınız? Yanlış rom yüklüyor olabilirsiniz. Ayrıca cihaz brick değil şuan merak etmeyin.

Snkara, kendi içindeki VİPER ROM'u dikkatsizlikten silmiştim install kısmından tekrar yüklemeye çalıştım. Yüklemeye başlıyor 2 sn sonra telefon kapanıyor. Rom uyumsuzluğu imkansız. Daha önce yüklediğim rom. Bende brick olmadığını düşünüyorum. Hboot ekranından müdahale etme şansım nedir sizce?

Aldığınız hatanın ekran görüntüsünü ya da cihazınızın tüm özelliklerini atmanız gerekiyor. Bu şekilde yanlış olabiliyor verdiğimiz bilgiler.
Cihazınızın eMMC çipi hasar almış olabilir. HTC cihazlarda görülebilen bir arıza. Ya da imaj dosyaları hasar görmüş olabilir. Cihaza imaj dosyalarını tekrar yüklemeyi deneyin. TWRP imaj dosyasını da tekrar yüklemeyi deneyebilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı