HTC TWRP’de ROM flashlama sorunu

Böyle bir hata alıyorum. İmaj dosyalarını nasıl yükleyebilirim acaba?

Dosya Ekleri

• 20180117_234846.jpg
    20180117_234846.jpg
    28,6 KB · Görüntüleme: 117
TWRP versiyonunu güncellemeyi denediniz mi? Bende 3.0.0.1 kurulu. Muhtemelen senin telefon içinde daha güncel bir sürüm vardır. Eski versiyonlar onlardan sonra çıkan ROM dosyalarını okuyamıyorlar.

Evet. Zip halinde flashlayıp Reboot Recovery demelisiniz ancak doğru dosyayı flaslamazsanız açılmaz. Doğru dosyayı indirdiğinizden emin olun.

Bu arada yukarıda ki resimde ilk backup restore yapmaya çalışmışsın anladığım kadarıyla ama hata vermiş hocam. Bu dosya bozuk veya kullandığın ile yedek aldığın zamanki recovery birbirinden farklı olmadıkça yapmaz. Bilgin olsun.

Backup restore hiç yapmadım. Ama tüm cache bellekleri temizlemeyi denedim. Bu arada biraz batarya problemim var dolmasını beklemek zorundayım.
Snkara, pc telefonu usb ile tanımıyor. Bağlantı sesi geliyor Windows'tan ama görmüyor. Gene de CMD ile bağlantı kurabilir miyim?

Bu arada İMG dosyası TWRP ile flash'lanabilir mi?

Cihazı bağlandığınız zaman aygıt yöneticisinden baktınız mı hangi isim ile gösteriyor? USB hata ayıklama seçeneği aktif mi cihazda bağlantı yaparken? Bağlantı sesi geliyorsa PC cihazı görüyor demektir. Cihaz fastboot ekranındayken sürücülerin yüklü olduğu bilgisayara bağlayın, CMD ekranını açın ve "fastboot reboot bootlader" komutunu verin cihaz bootlader ekranına geçerse bağlantı da sıkıntı yok demektir. Eğer "wait device" şeklinde hata verirse yanlış birşeyler var demektir.
İmaj dosyalarını TWRP ile flaşlayabilirsiniz tabiki.

Son düzenleme:
Galiba imaj dosyaları uçmuş. Tekrardan yükledim ama bu sefer Twrp'yi kaldırdı. Yani recovery açılmıyor. Stock recovery çıkar diye ummuştum ama üçgen içinde aşağı yönlü bir ok çıkıyor. Recovery açılmıyor. PC'de usb'den tanımıyor. Tanınmayan aygıt diyor. Stock ROM indirdim ama usb'yi görmediği için o da yüklenmiyor.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı