HTC TWRP’de ROM flashlama sorunu

İmaj dosyalarını yükledikten sonra TWRP'nin gitmesi normal çünkü stock recovery yükleme işlemi yaptınız ayrıca.
Şuan cihazda stock recovery var. Recovery bölümüne girmek için üçgen içindeki kırmızı ok ekranı geldikten sonra açma kapama tuşuna basılı tutarak ses açma tuşuna bir kere basın recovery moda girecektir.
Cihaz bağlantısı görünüyor ama tanınmayan aygıt diyorsa sürücüleri yanlış yüklemişsiniz demektir.

Şimdi siz cihazı fastboot moda alın ve CMD ekranından "fastboot getvar all" komutunu girin ve IMEI hariç bütün bilgileri buraya atın. Uygun bootloader imaj dosyalarını falan bulmaya çalışalım. Uygun rom ve TWRP'yi de bulalım.
Bu dediklerimi yapmadığınız sürece olduğumuz yerde kalırız hocam. Cihazı bilgisayar görmüyorsa bile fastboot moda alıp resmini atar mısınız? Cihaza uygun stock romu, custum romu, sürücüleri, TWRP'yi, adb ve fastboot dosyalarını, imaj dosyalarını hepsini bulalım öncelikle. Sırasıyla hepsi hallolacak işler. Ufak bir hatada yaptığınız herşey boşa gider ve başa dönersiniz.

Snkara, teşekkür ederim ilgin için. Dün içerisinde CWM olan bir imaj dosyası bulup recovery yükledim. İmaj dosyaları da yenilendiği için olsa gerek eski viper rom'u sıkıntısızca flash'ladım. Cihaz sıkıntısız bir şekilde çalışmakta. Fakat benim yapmak istediğim 6.0 ve ya 7.0 bir rom yüklemekti hala CYANOGEN olan ROM'lar yüklenmiyor. HTC SENSATİON 4G Z710E G14 PG58130

Resim

Dosya Ekleri

• 20180120_012521üğp.jpg
    20180120_012521üğp.jpg
    842,8 KB · Görüntüleme: 97
CyanogenMod'un romlarını flaşlarken hata almanız normal. Artık CyanogenMod şirketi kapandı. Romlara destek vermiyor. Sizin cihaz içinde uygun rom yapmamış olabilirler. Mevcut romlarda ise hatalar olabilir. Cyanogen rom yerini LineageOs romlar mevcut. Onları yükleyebilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı