HTML, CSS, JS ile baştan sonra bir web sitesi yapılabilir mi?

Kısmen. Veri depolamak için PHP, SQL gerekli
Veri depolamak için sadece SQL gereklidir fakat alternatifleri de vardır. Node.JS'te "sql2" paketi ile JavaScript ile SQL işlemleri yapılabilir, hemde PHP zorunluluğu olmadan. Eskiden PHP zorunluluktu tabii ki.
Bootstrap'ın beğenmediğiniz noktaları olabilir ama maalesef ki popülerliğinden dolayı aranan bir gereklilik haline gelmiş durumda. Konfordan daha çok profesyonel hayata odaklanarak öğrenmeye devam etmek bence daha mantıklı bir hamle olur.
Katılmıyorum. Bootstrap bir gereklilik değil. Kendi CSS'ini yazmak en mantıklısı ama tabii ki Bootstrap değilde Tailwind kullanın diye zorlamak değil kastım ama Tailwind, Bootstrap'e göre daha avantajlı. Boostrap, seni kısıtlıyor yapısı gereği.
 
Ancak başlangıçta biraz kafa karışıklığı yapabilir bu yüzden hazır kullanıp, daha sonralar da iyice hakim olmaya başlayınca kendi CSS'ni yazarsın.
 
Domain + hosting almadan önce bilgisayarınıza sanal sunucu "wampserver" kurarak alıştırma yapınız.

Domain ve Hostinge ihtiyacınız yok. Github Pages kullanabilirsiniz. Hem kolaydır hemde açık kaynağa destek olmuş olursunuz ve artı olarak git öğrenmeye başlamış olursunuz.
 
Arkadaşlar, sorum başlıktaki gibi. YouTube'da bazı yazılımcıları izlediğimde çoğunluğu ReactJS gibi bazı araçları kullanıyorlar. Sunucu kısmında NodeJS, PHP gibi dillerin kullanılması gerektiğini biliyorum ancak ReactJS gibi araçları kullanmadan HTML + CSS + JS ile de baştan sona bir web sitesi yapmak mümkün mü? Bir de ben w3schools.com üzerinden HTML ve CSS öğrenme aşamasındayım, anlama konusunda bir sıkıntı yok ancak örnek projeler olmadan çok pekiştiremiyorum, bugün basit sadece görüntü olacak şekilde bir "Login Screen" yapayım dedim ama aşırı zorlandım. HTML + CSS + JS için Türkçe kaynak öneriniz var mı?
login screen biraz zor hemde çalışan bir loğin sistemi ise bir database olmalı içine birşey yazıp geri okuyabilmelisin
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı