Timuçib Hectopat Katılım 8 Mart 2023 Mesajlar 1.395 Çözümler 13 17 Haziran 2023 #1 Submit içinde "indir" yazıyor, dışına taşıyordu. Overflow ile gizledim ama tamamen gözükmesini istiyorum. Nasıl sağlarım?
Submit içinde "indir" yazıyor, dışına taşıyordu. Overflow ile gizledim ama tamamen gözükmesini istiyorum. Nasıl sağlarım?
bonz Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Eylül 2017 Mesajlar 9.805 Makaleler 17 Çözümler 32 Yer İzmir 17 Haziran 2023 #2 Media kodları ile butonu büyült ve fontu ona göre ayarla. Artı 0 Eksi Çözüm
delikarga Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Temmuz 2019 Mesajlar 1.971 Çözümler 27 17 Haziran 2023 #3 Timuçib dedi: Eki Görüntüle 1824471 Submit içinde "indir" yazıyor, dışına taşıyordu. Overflow ile gizledim ama tamamen gözükmesini istiyorum. Nasıl sağlarım? Genişletmek için tıkla... Butonun genişliğini pixel yerine yüzde olarak vermeyi deneyin. Artı 0 Eksi
Timuçib dedi: Eki Görüntüle 1824471 Submit içinde "indir" yazıyor, dışına taşıyordu. Overflow ile gizledim ama tamamen gözükmesini istiyorum. Nasıl sağlarım? Genişletmek için tıkla... Butonun genişliğini pixel yerine yüzde olarak vermeyi deneyin.
i hope so Picopat Katılım 18 Ocak 2023 Mesajlar 272 Çözümler 1 17 Haziran 2023 #4 Timuçib dedi: Eki Görüntüle 1824471 Submit içinde "indir" yazıyor, dışına taşıyordu. Overflow ile gizledim ama tamamen gözükmesini istiyorum. Nasıl sağlarım? Genişletmek için tıkla... Hocam butonu büyütseniz olmaz mı? Artı 0 Eksi
Timuçib dedi: Eki Görüntüle 1824471 Submit içinde "indir" yazıyor, dışına taşıyordu. Overflow ile gizledim ama tamamen gözükmesini istiyorum. Nasıl sağlarım? Genişletmek için tıkla... Hocam butonu büyütseniz olmaz mı?
KS KS Timuçib Hectopat Katılım 8 Mart 2023 Mesajlar 1.395 Çözümler 13 17 Haziran 2023 #5 delikarga dedi: Butonun genişliğini pixel yerine yüzde olarak vermeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Zaten öyle hocam. bonz dedi: Media kodları ile butonu büyült ve fontu ona göre ayarla. Genişletmek için tıkla... İşe yaradı hocam teşekkür ederim. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Haziran 2023 Artı 0 Eksi
delikarga dedi: Butonun genişliğini pixel yerine yüzde olarak vermeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Zaten öyle hocam. bonz dedi: Media kodları ile butonu büyült ve fontu ona göre ayarla. Genişletmek için tıkla... İşe yaradı hocam teşekkür ederim.