boralila Hectopat Katılım 1 Nisan 2021 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2021 #1 HTML dosyaları nasıl aldığımız domain ile yayınlanır? (Henüz bir domain almadım. Nereden almak güvenilir olur onu da söylerseniz güzel olur.) Son düzenleyen: Moderatör: 29 Nisan 2021
HTML dosyaları nasıl aldığımız domain ile yayınlanır? (Henüz bir domain almadım. Nereden almak güvenilir olur onu da söylerseniz güzel olur.)
Çözüm E E exTypen 29 Nisan 2021 Domain yanına Hosting'de alıyorsunuz. Daha sonra hosting sağlayıcısına dosyaları yüklüyorsunuz. En azından ben öyle yapıyorum.
Domain yanına Hosting'de alıyorsunuz. Daha sonra hosting sağlayıcısına dosyaları yüklüyorsunuz. En azından ben öyle yapıyorum.
E exTypen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Mart 2020 Mesajlar 2.359 Çözümler 12 29 Nisan 2021 #2 Domain yanına Hosting'de alıyorsunuz. Daha sonra hosting sağlayıcısına dosyaları yüklüyorsunuz. En azından ben öyle yapıyorum. Artı 3 Eksi Çözüm
Domain yanına Hosting'de alıyorsunuz. Daha sonra hosting sağlayıcısına dosyaları yüklüyorsunuz. En azından ben öyle yapıyorum.
hiçkimseyim Femtopat Katılım 5 Nisan 2021 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2021 #3 boralila dedi: HTML dosyaları nasıl aldığımız domain ile yayınlanır? (henüz bir domain almadım. Nereden almak güvenilir olur onu da söylerseniz güzel olur.) Genişletmek için tıkla... Eğer uğraşmak istemiyorum pahalı olsa da olur diyorsan GoDaddy olur. Yok ben hobi olarak yapacağım diyorsanız hostinger olur. exTypen dedi: Domain yanına Hosting'de alıyorsunuz. Daha sonra hosting sağlayıcısına dosyaları yüklüyorsunuz. En azından ben öyle yapıyorum. Genişletmek için tıkla... Aynen. Artı 0 Eksi
boralila dedi: HTML dosyaları nasıl aldığımız domain ile yayınlanır? (henüz bir domain almadım. Nereden almak güvenilir olur onu da söylerseniz güzel olur.) Genişletmek için tıkla... Eğer uğraşmak istemiyorum pahalı olsa da olur diyorsan GoDaddy olur. Yok ben hobi olarak yapacağım diyorsanız hostinger olur. exTypen dedi: Domain yanına Hosting'de alıyorsunuz. Daha sonra hosting sağlayıcısına dosyaları yüklüyorsunuz. En azından ben öyle yapıyorum. Genişletmek için tıkla... Aynen.
oynozan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Eylül 2018 Mesajlar 3.014 Makaleler 2 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Nisan 2021 #4 Domain ile yayınlanmaz. Domain ve Hosting alıp, Domain nameserver'larını güncellemelisiniz. Daha sonra Hosting üzerinden istediğiniz dosyayı yayınlarsınız. Ben Hosting için HostGator ve Natro kullanmıştım, Domain için ise Porkbun öneririm. Artı 0 Eksi
Domain ile yayınlanmaz. Domain ve Hosting alıp, Domain nameserver'larını güncellemelisiniz. Daha sonra Hosting üzerinden istediğiniz dosyayı yayınlarsınız. Ben Hosting için HostGator ve Natro kullanmıştım, Domain için ise Porkbun öneririm.
hiçkimseyim Femtopat Katılım 5 Nisan 2021 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2021 #5 Dosyalar için genelde ftp protokolü kullanılır. Artı 0 Eksi
KS KS boralila Hectopat Katılım 1 Nisan 2021 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Nisan 2021 #6 exTypen dedi: Domain yanına Hosting'de alıyorsunuz. Daha sonra hosting sağlayıcısına dosyaları yüklüyorsunuz. En azından ben öyle yapıyorum. Genişletmek için tıkla... Tamadır cevap yazan herkese çok teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
exTypen dedi: Domain yanına Hosting'de alıyorsunuz. Daha sonra hosting sağlayıcısına dosyaları yüklüyorsunuz. En azından ben öyle yapıyorum. Genişletmek için tıkla... Tamadır cevap yazan herkese çok teşekkür ederim.