HTML dosyası nasıl websiteye dönüştürülür?

Mahmut_murat

Femtopat
Daha fazla  
Şu an HTML öğreniyorum ama HTML dosyasını nasıl bir websiteye dönüştürebilirim bilmiyorum. Yardımcı olabilir misiniz? .html'ye çevirmekten bahsetmiyorum, Google'de aratınca bulabileceğim bir websiteye nasıl çeviririm HTML dosyasını soruyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bunu yapmak için bir domain yani bir alan adına sahip olman gerekir. Alan adı olarak ".com .net .org .xyz" gibi alan adlarını almak ücretlidir şimdiden söyleyeyim. Ücretsiz alan adı almak istersen 000WebHost sitesinden alabilrisin ama sana vereceği alan adı .com veya .net değilde .000webhost.com dur.

Hostinge domaine aslında ihtiyaç yok Github'a projenizin dosylarını yüklerseniz Github Pages ile domain ve hosting problemini çözebilirsiniz.

Domain - hosting satın aldıktan sonra FileZilla gibi FTP programları ile dosyanızı kiraladığınız sunucuya yükleyebilirsiniz. Sunucu kiraladığınız yerden kullanıcı adı ve şifre gelecektir. Bunları FileZilla'da ilgili yere yazarak giriş yapmanız gerekiyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı