HTML İle Küçük Bilgilendirme Projesi

Makaleler
1
Merhaba,
Bildiğiniz gibi şu zamanlarda derslerden uzağız ve her okul bir yöntem ile çözmeye çalıştı. Bizde dersleri Zoom'dan işliyoruz. Zoom'a geçen güncelleme geldi ve bütün dersler şifrelendi. Şifresiz derse giremiyorsunuz. Ee bütün şifreleri akılda tutmak imkansız. Yok şifre ne? yok ID ne? Sıkıntı. Bende buna küçük bir proje ile dur demek istiyorum. Proje aşırı basit ama yardımınıza ihtiyacım var. Proje şu: İlk 9, 10, 11, 12. sınıf diye butonlar olacak. Sonra atıyorum 9. sınıf birisi 9. sınıfa bastığında ders öğretmenleri butonları çıkacak. Mesela Fizik. Fizik XXX Hoca. O butona basıldığında ise hocanın dersinin ID'si ve şifresi çıkacak. Ayrı ayrı şekilde. Yani bir kutuda ID diğerinde şifre. Kutuların yanında ise hızlı kopyalama için bir diğer buton. Böylece derse girilmesi çok daha kolay olacak. Her kod için açıklama yaparsanız sevinirim. Burada amacım sizden bir şeyler öğrenmek, size yaptırmak değil. İyi günler.
Görsel atacağım kafada fikir oluşması için.

Şöyle bir başlık koydum.
Adsız.png
Nasıl Ortalayabilirim?
Görseli bekliyorum.
Hemen hazırlıyorum. Bende sizi bekliyordum :D.

<center>başlık</center>
Şu kod üzerinden yapabilme şansımız var mı? Veya Center ile yazı tipi boyut değiştirme vs.
<center> tagı desteklenmiyormuş hocam.
Ama nedense oldu.

Dosya Ekleri

• a.jpg
    a.jpg
    18,3 KB · Görüntüleme: 36
Şu kod üzerinden yapabilme şansımız var mı? Veya Center ile yazı tipi boyut değiştirme vs.
<center> tagı desteklenmiyormuş hocam.
<p><font face="yazı fontu" size="boyut" color="renk">metin</font></p>
Böyle şeyleri araştırarak bulabilirsiniz. Mesela:
Daha bir sürü site var. Bence bilen bir kişinin cevaplaması iyi olur. Sizi yanlış yönlendirmek istemem😿

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı