itachiiii Decapat Katılım 6 Şubat 2022 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2022 #1 HTML:Panoya kopyala <!DOCTYPE html> <html> <head> <title>Web Sayfam</title> </head> <body> <h1>ok</h1> </body> </html> Bu kodları yazdım ve body kodları çalışmadı (kodları not defterine yazıyorum).
HTML:Panoya kopyala <!DOCTYPE html> <html> <head> <title>Web Sayfam</title> </head> <body> <h1>ok</h1> </body> </html> Bu kodları yazdım ve body kodları çalışmadı (kodları not defterine yazıyorum).
Çözüm oynozan 14 Aralık 2022 Crimeron dedi: Visual Studio Code'u tavsiye ederim. Bir de bazen Shift+F5 yapmanız gerekebiliyor değişiklikleri görmeniz için. Genişletmek için tıkla... Shift+F5 sunucular için geçerli, HTML dosyalarında cache tutma olayı yok diye biliyorum.
Crimeron dedi: Visual Studio Code'u tavsiye ederim. Bir de bazen Shift+F5 yapmanız gerekebiliyor değişiklikleri görmeniz için. Genişletmek için tıkla... Shift+F5 sunucular için geçerli, HTML dosyalarında cache tutma olayı yok diye biliyorum.
R Rufiq Cavadov Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 12 Eylül 2013 Mesajlar 3.725 Makaleler 3 Çözümler 10 Yer Azərbaycan Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2022 #2 itachiiii dedi: HTML:Panoya kopyala <!DOCTYPE html> <html> <head> <title>Web Sayfam</title> </head> <body> <h1>ok</h1> </body> </html> Bu kodları yazdım ve body kodları çalışmadı (kodları not defterine yazıyorum). Genişletmek için tıkla... Dosya uzantın nedir? Artı 0 Eksi
itachiiii dedi: HTML:Panoya kopyala <!DOCTYPE html> <html> <head> <title>Web Sayfam</title> </head> <body> <h1>ok</h1> </body> </html> Bu kodları yazdım ve body kodları çalışmadı (kodları not defterine yazıyorum). Genişletmek için tıkla... Dosya uzantın nedir?
C Crimeron Hectopat Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 463 Çözümler 2 14 Aralık 2022 #3 itachiiii dedi: (Kodları not defterine yazıyorum). Genişletmek için tıkla... Visual Studio Code'u tavsiye ederim. Bir de bazen Shift+F5 yapmanız gerekebiliyor değişiklikleri görmeniz için. Artı 0 Eksi
itachiiii dedi: (Kodları not defterine yazıyorum). Genişletmek için tıkla... Visual Studio Code'u tavsiye ederim. Bir de bazen Shift+F5 yapmanız gerekebiliyor değişiklikleri görmeniz için.
Level Up Megapat Katılım 17 Ağustos 2015 Mesajlar 569 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Aralık 2022 #4 ".html" uzantılı yazman gerekmekte. VSCode kullanabilirsiniz bunun için. Artı 0 Eksi
oynozan Megapat Zamanın Tanığı Katılım 4 Eylül 2018 Mesajlar 3.015 Makaleler 2 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Aralık 2022 #5 Crimeron dedi: Visual Studio Code'u tavsiye ederim. Bir de bazen Shift+F5 yapmanız gerekebiliyor değişiklikleri görmeniz için. Genişletmek için tıkla... Shift+F5 sunucular için geçerli, HTML dosyalarında cache tutma olayı yok diye biliyorum. Artı 0 Eksi Çözüm
Crimeron dedi: Visual Studio Code'u tavsiye ederim. Bir de bazen Shift+F5 yapmanız gerekebiliyor değişiklikleri görmeniz için. Genişletmek için tıkla... Shift+F5 sunucular için geçerli, HTML dosyalarında cache tutma olayı yok diye biliyorum.
C Crimeron Hectopat Katılım 22 Haziran 2020 Mesajlar 463 Çözümler 2 14 Aralık 2022 #6 oynozan dedi: Shift+F5 sunucular için geçerli, HTML dosyalarında cache tutma olayı yok diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Doğrudur hocam karıştırmışım. Artı 0 Eksi
oynozan dedi: Shift+F5 sunucular için geçerli, HTML dosyalarında cache tutma olayı yok diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Doğrudur hocam karıştırmışım.
KS KS itachiiii Decapat Katılım 6 Şubat 2022 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Aralık 2022 #7 Crimeron dedi: Doğrudur hocam karıştırmışım. Genişletmek için tıkla... oynozan dedi: Shift+F5 sunucular için geçerli, HTML dosyalarında cache tutma olayı yok diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Cozdum hocam sağ ol. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Aralık 2022 Artı 0 Eksi
Crimeron dedi: Doğrudur hocam karıştırmışım. Genişletmek için tıkla... oynozan dedi: Shift+F5 sunucular için geçerli, HTML dosyalarında cache tutma olayı yok diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Cozdum hocam sağ ol.