ANON1M Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Aralık 2019 Mesajlar 3.123 Çözümler 12 15 Şubat 2023 #1 Merhaba, bir html sayfasında kullanabiliyorum lakin başka bir sayfada kullanamıyorum. Django eklentisi halihazırda indirili. Her şey çalışıyor problem yok lakin otomatik tamamlarda problem oluyor arada. @bitwise @Berkay Davas Dosya Ekleri ddd.PNG 1,5 KB · Görüntüleme: 73 blockname.PNG 6,2 KB · Görüntüleme: 70 extends.PNG 2 KB · Görüntüleme: 75 Son düzenleme: 16 Şubat 2023
Merhaba, bir html sayfasında kullanabiliyorum lakin başka bir sayfada kullanamıyorum. Django eklentisi halihazırda indirili. Her şey çalışıyor problem yok lakin otomatik tamamlarda problem oluyor arada. @bitwise @Berkay Davas
Çözüm Berkay Davas 18 Şubat 2023 Sağ alttaki "Select Language Type" kısmından Django HTML seçmen gerek.
Berkay Davas Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Temmuz 2019 Mesajlar 7.588 Makaleler 29 Çözümler 199 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 18 Şubat 2023 #2 Sağ alttaki "Select Language Type" kısmından Django HTML seçmen gerek. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS ANON1M Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Aralık 2019 Mesajlar 3.123 Çözümler 12 18 Şubat 2023 #3 Berkay Davas dedi: Sağ alttaki "Select Language Type" kısmından Django HTML seçmen gerek. Genişletmek için tıkla... Hocam çok teşekkür ederim , çözüldü olarak belirttim. Artı 0 Eksi
Berkay Davas dedi: Sağ alttaki "Select Language Type" kısmından Django HTML seçmen gerek. Genişletmek için tıkla... Hocam çok teşekkür ederim , çözüldü olarak belirttim.