HTML splash screen nasıl eklenir?

Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Lenovo V15 G2 ITL 16 GB RAM 1TB HDD 512 GB NVME SSD Windows 11 11.Nesil İntel i5-1135G7 2.40GHz
Meslek
Yazılım Mühendisi
Ben bir yazılım yazıyorum ve HTML'dan oluşuyor ve açılış ekranı eklemek istiyorum video bitene kadar program çalışmasın. Nasıl yapabiliriz?

Ben bir yazılım yazıyorum ve HTML'dan oluşuyor ve açılış ekranı eklemek istiyorum video bitene kadar program çalışmasın. Nasıl yapabiliriz?

Eğer bootstrap kullanıyorsan hazır kodu vardı diye hatırlıyorum.

autoplay iframe koyarsın tüm sayfayı kaplayan. Sonra belli bir süre sonra javascript ile kaldırırsın elementi.

Buradaki kodları inceleyebilirsin.
Hocam HTML ile yazıyosak JavaScript'e nasıl bağlıyacağız?
Javascript'i direkt <script></script> tag'leri ile HTML içine gömebilir ya da ".js" uzantılı ayrı bir dosyada kodları yazdıktan sonra <script src="script.js"></script> şeklinde bağlantı kurabilirsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Buradaki kodları inceleyebilirsin.

Javascript'i direkt <script></script> tag'leri ile HTML içine gömebilir ya da ".js" uzantılı ayrı bir dosyada kodları yazdıktan sonra <script src="script.js"></script> şeklinde bağlantı kurabilirsin.

Direk kodlu halini gönderebilir misiniz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı