HTML ve CSS frontend için backend önerisi

Merhabalar. Bilgisayar muhendisligi ucuncu sinif ogrencisiyim. Web programlama ve tasarim dersinde bizden web sitesi tasarlamamizi istediler. Front end kismini HTML ve CSS ile yaptim. Hocamiz hicbiseyi gostermedi her şeyi bizden bekliyor. Backend için kolayca frontende baglanacak bir yazilim dili ariyorum. Ayni sekilde verilerin dinamik olmasini veri tabanindan alinmasini istedigini de ekledi. Yardimlariniz için simdiden teşekkürler.

PHP ile kolayca çalışabilirsin. Kaynak da bol.

Backend kavramini kullaninca hiçbir faydali bilgiye ulasamamistim PHP olarak bakinca birkac video buldum hemen baslayacagim teşekkürler.
PHP ile hastane otomasyonu yapmıştım. Front-End içeriğini PHP MySQL veri tabanı ile bağlayıp div içerisine yapmıştım.

MySQL Windows 11 de calistirmakta basarisiz oldum ama tekrar bir deneyecegim teşekkürler.

PHP kullanmanızda fayda var. Günümüzde WordPress ve birçok bilindik web tararım sitelerinin temelini PHP oluşturur kaynak genişliği ve bütünlüğü açısından birçok şey bulabilirsin.
Takıldığın anlamadığın bir kısım olursa konu açarak bizlerden destek alabilirsin. İyi çalışmalar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı