HTML5'de ul, li ve a yapıları nasıl kullanılmalı?

Hasan Kahraman

Hectopat
Makaleler
2
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Rayzen 5
Meslek
Market Personeli
Google bir web sitesini bul şekilde kendi altında bir grup sıralamak için hangi HTML kodunu kullanmalıyım?
Benim sitem daha dam akıllı index bile almadı. Sorunu bulabilecek var mı?

Dosya Ekleri

• Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    28,2 KB · Görüntüleme: 42
Son düzenleyen: Moderatör:
Sorunuzu tam olarak anlayamadım. Demek istediğiniz bir başlık altındaki örneğin "html" geçen bütün siteleri sıralaması mı?

Google kendinden bazen siteyi alt alta sıralıyor ve bu nasıl mümkün oluyor çünkü kendi sitemi de Google'da görseldeki gibi sıralatmak istiyorum.

Google kendinden bazen siteyi alt alta sıralıyor ve bu nasıl mümkün oluyor çünkü kendi sitemi de Google'da görseldeki gibi sıralatmak istiyorum.

Bilinirlik ve tıklanmaya göre sıralanıyor diye biliyorum. Eğer Google'a reklam verirseniz siteniz en üstte gözükecektir.

reklamsız bir şekilde googlenin sitemi tanımasını ve artık bir düzene sokmasını istiyorum

reklamsız bir şekilde googlenin sitemi tanımasını ve artık bir düzene sokmasını istiyorum

Söylediğiniz kodlar zaten kendi sitenizi etkileyecek kodlar, bunlarla sıralı liste, sırasız liste oluştursanız bile siteniz içerisinde değişikliğe yol açacak. Yukarıda ki hocamın dediği gibi google reklam ile alakalı durum maalesef.

Söylediğiniz kodlar zaten kendi sitenizi etkileyecek kodlar, bunlarla sıralı liste, sırasız liste oluştursanız bile siteniz içerisinde değişikliğe yol açacak. Yukarıda ki hocamın dediği gibi google reklam ile alakalı durum maalesef.
ama reklam bağlantısı oalrak oluşturulmamış ki google siteyi beğenmiş ve reklamsız bir şekilde sıralamış

Dediğim gibi popülerlik ve tıklanmaya göre sıralanıyor diye biliyorum. Örneğin bir filmin reyting puanını öğrenmek istediğinizde "transformers reytying puanı" yazınca en başta IMDb sitesinin çıkması gibi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı