HTS Ultra vs Akitsu vs Xlite v4es

lesuno

Picopat
Daha fazla  
Şu an kullandıgım ATK Leviatan Click'lerde sıkıntı yarattıgı için değiştirmek istiyorum. Aklımda HTS Ultra, Akitsu, Xlite v4es var. Bunlar arasında hangisi alınabilir veyahut da bunların dışında bu fiyatlara ne alınabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu an kullandıgım ATK leviatan Click'lerde sıkıntı yarattıgı için değiştirmek istiyorum. Aklımda hts Ultra, akitsu, xlite v4es var. Bunlar arasında hangisi alınabilir veyahut da bunların dışında bu fiyatlara ne alınabilir?

Pulsar'daki OLED ekranları sevmiyorum şahsen o yüzden almazdım güç tüketimine de etkisi var g wolves ürünleri herkese hitap etmez adamların garip ve piyasanın en hafif ürünlerini üretmek gibi bir takıntıları var arbiter gibi de karbon fiber bir ürün istiyorsan yeni ATK ghost geldi hem de daha yeni donanım ile şahsen ona bakardım tutuş biçimin ve ne aradığın ile ilgili daha çok hepsi de birbirinden farklı attığın ürünlerin.

Pulsar'daki OLED ekranları sevmiyorum şahsen o yüzden almazdım güç tüketimine de etkisi var g wolves ürünleri herkese hitap etmez adamların garip ve piyasanın en hafif ürünlerini üretmek gibi bir takıntıları var arbiter gibi de karbon fiber bir ürün istiyorsan yeni ATK ghost geldi hem de daha yeni donanım ile şahsen ona bakardım tutuş biçimin ve ne aradığın ile ilgili daha çok hepsi de birbirinden farklı attığın ürünlerin.

Hocam claw kullanıyorum hepsine uyum sağlarım ATK hoşuma gitmiyor artık.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı