HTTP Hatası 403.14 - Forbidden

Mert Yentür

Hectopat
Katılım
23 Mart 2015
Mesajlar
24
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba değerli Technopat Sosyal kullanıcıları. Microsoft Web Matrix ile yaptığım site kodlamamın önizlemesini yaparken HTTP Hatası 403.14 - Forbidden hatası ile karşılaşıyorum. Bunun çözümünü bilen yardımsever bikaç kişi varsa gerçekten çok sevinirim. Not olarak bir şey ilave etmeliyim. Şuanda sistemimde etkinleştirilmemiş Windows 10 kullanıyorum ve 2 kere Windows u resetledim. Ancak yine de çözüm bulamadım. Windows 10 64 bit uyumsuzluğu ile alakası yoktur diye düşünüyorum ama yine de emin değilim. Herkese iyi Sosyaller. @Recep Baltaş @Ali Güngör
 
Bu tür sorunlarla karşılaştığınızda yeni bir Starter Template açıp önceki çalışmanızdaki farkları buna aktarmanız tavsiye ediliyor. URL ve adres hatası oluyor genellikle, yerel genel URL tanımlamaları sebebiyle.
 
Microsoft Web Matrix ile ilgili bilgim yok ama ben genelde localhost'da çalışırken bu sorunla karşılaşıyordum. Oda eski apache sürümü kullandığım için htaccess de yazanları desteklemediği için o yüzden htaccess silip öyle devam ediyordum çalışmama belki bir fikir verir.
 
Çağırılan dosya site üzerinde yoksa " 404 not found " dosyaya izin yoksa "403 forbidden " yanıtı dönüyor diye biliyorum.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı