Huawei band 4 mü yoksa Xiaomi Mi Band 4-5 mi?

Yer
İstanbul
İnternette olan indirimlerden dolayı akıllı bileklik almaya karar verdim. Ancak kararsız kaldım bir yanda Huawei band 4 var öbür yanda Xiaomi band serisinden 4 ya da 5.
Gün içinde müzik değişimi yapabileceğim, hava durumu olan daha kullanışlı olanı almak istiyorum. Mi Band 5 pahalı geldi 269 liraya satılıyor. Sizce hangisini tercih etmeliyim?

Mi Band 4'ü 2 aydır kullanıyorum. Çok memnun olduğumu söyleyebilirim. İşimi her şekilde görüyor. Hava durumu, bildirimler, aramayı sessize alma, uzaktan telefonu bulma, nabız, 6 adet spor çeşidi. Kişiselleştirebilen ekran da cabası. Şarjı 15-20 gün arası gidiyor. Öneririm

İnternette olan indirimlerden dolayı akıllı bileklik almaya karar verdim. Ancak kararsız kaldım bir yanda Huawei band 4 var öbür yanda Xiaomi band serisinden 4ya da 5.
Gün içinde müzik değişimi yapabileceğim, hava durumu olan daha kullanışlı olanı almak istiyorum. Mi Band 5 pahalı geldi 269 liraya satılıyor. Sizce hangisini tercih etmeliyim?

5 Ile 4 arasında çok az bir fark var. Ben 4 kullanıyorum, gayet iyi. Arkadaşın dediği gibi birçok özellik mevcut.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı