Huawei Cihazlara IMEI Klonlama

semiramis

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar yurt dışından getirilen bazı cihazlara (Samsng, LG v.s) IMEI atılabiliyor biliyorsunuz... Bu IMEI atılan cihazlar arasında Huawei de var mı? Yani Huawei marka cihazlara da (İllegal olarak) IMEI atılabiliyor mu? Çünkü biliyorsunuz lanet olası yeni yasa yüzünden yurt dışından cihaz almakla Türkiye'de cihaz almanın arasında neredeyse fark kalmadı. Bu yüzden herhangi bir telefoncudan falan Huawei cihazlara IMEI falan atabilir miyiz? Bilgili arkadaşların yazması önemle rica olunur.

Bu şekilde Imei atılan telefon güncelleme alabiliyor mu acaba? Hep merak etmişimdir.
Benim telefonumu garanti dahilinde gösterebilmek için telefonun içinde hiçbir şey yokken -ROM ve boot, radio bölümleri silinmişti, recovery ve fastboot dahil açılmıyordu- kardeşimin IMEI numarasını gösterdik ve dün telefona Andorid 9 güncellemesi geldi. :)

IMEI değiştirilir ama nasıl yapılıyor bilmiyorum. İnternette arama yapmanız gereken bazı numaralar var. Yani örneğin;
*#111#* gibi numaralar. USSD kodları yani ama çalışır mı bilmiyorum. Denemenizde fayda var. Şu konulara bakabilirsiniz tabii cihazınızın işlemcisi Qualcomm ise. Mediatek ise, MTK Engineering Tool ile yapabilirsiniz.

IMEI değiştirilir ama nasıl yapılıyor bilmiyorum. İnternette arama yapmanız gereken bazı numaralar var. Yani örneğin;
*#111#* gibi numaralar. USSD kodları yani ama çalışır mı bilmiyorum. Denemenizde fayda var. Şu konulara bakabilirsiniz tabii cihazınızın işlemcisi Qualcomm ise. Mediatek ise, MTK Engineering Tool ile yapabilirsiniz.
Tamam hocam teşekküler

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı