Huawei Mate 20 Pro tamir edilmeye değer mi?

Hasan Kahraman

Hectopat
Makaleler
2
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Rayzen 5
Meslek
Market Personeli
Telefonun ekranında çatlak var. Ekran değişecek, bataryası bitik batarya değişmeli ve cihaz yurt dışı cihaz.
Yurt dışındaki ki fiyatı baz alınırsa ve Türkiye de bununan fiyatı baz alınırsa tamir edilebilir bir değere sahip midir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kesinlikle alınmaz, ekranı oldukça pahalı ve ikinci elde hasarlı Mate 20 Pro'ya harcanacak paraya zaten temiz cihaz alınıyor. İkinci olarak Mate 20 Pro'nun ekranın kavisli yerlerinde kronik bir yeşillenme sorunu mevcut. Ancak 1000 TL altında anakart parasına alabilirseniz alınabilir.

Kesinlikle alınmaz, ekranı oldukça pahalı ve ikinci elde hasarlı Mate 20 Pro'ya harcanacak paraya zaten temiz cihaz alınıyor. İkinci olarak Mate 20 Pro'nun ekranın kavisli yerlerinde kronik bir yeşillenme sorunu mevcut. Ancak 1000 TL altında anakart parasına alabilirseniz alınabilir.
Hocam cihaz bende tamir edilir mi edilmez mi diye soruyorum. modlar başlığı yanlış atmış cihaz benim elimde ilgili yerleri bozuk tamire değer mi deymez mi diye sormuştum.

Hocam cihaz bende tamir edilir mi edilmez mi diye soruyorum. Modlar başlığı yanlış atmış cihaz benim elimde ilgili yerleri bozuk tamire değer mi değmez mi diye sormuştum.

Ekranının sadece parça fiyatı olarak 2500TL civarı, yine orta kalite bir batarya içinde 300TL civarında bir ücret ödersiniz. Eğer ki bu bu cihazı bir telefoncuda onarmak isterseniz 3500-4000TL bandında bir masrafı size bulur. Dönüp cihazı satayım dediğiniz an ise 4500-5000 TL bandında bir fiyat anca eder. Yani ortalama 1000TL kar için alınan riske bence değmez. Elinizdeki cihazı bu haliyle ikinci elde yedek parça olarak satarsanız (anakart, kamera vs olarak en azından 1000TL civarında belki de bir miktar üzerinde kazandırabilir) ya da anakartı yanık kelepir bir cihaz bularak (2000TL ve altı fiyatta) mevcut anakartı aktarırsanız sizin açınızdan daha karlı olabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı