Huawei GT2 vs Imilab W12

Amazfit akıllı saatler için uyum meselesi iPhone’lerde daha kötü. Şu an iPhone ile Amazfit GTR kullandığımdan biliyorum 🙂 Yakında Watch 8’e geçeceğim. Çünkü akıllı saatlerde telefon markasını tercih etmek daha doğru.
kendiniz bile söylüyorsunuz kullanılmaddığını biliyorum diyip huawei ile apple saçmalığı diyorsunuz çok komiksiniz gerçekten

14 Pro Max ile GT2 Pro kullanıyorum. Spotify’da müzik kontrolü dışında her özelliği eksiksiz kullanabiliyorum. Gayet memnunum.

İş telefonum da Samsung M51. Bazen de ona bağlıyorum saati. Android’de müzik kontrolü de çalışıyor sadece Apple’dan farklı olarak. Ha bir de kamera shutter kontrol var ama o sadece Huawei telefonlarda kullanılabiliyor zaten.

Bence tamamen ihtiyaca göre almalısınız. Ben Apple Watch da alabilirdim ama her gün şarj etmek istemediğim ve çoğu özelliğini kullanmayacağım için almadım. Klasik ve elegan görüntü, saat üzerinden görüşme, uyku-stres-nabız-spo2-egzersiz takibi gibi özellikleri için aldım ben mesela, daha fazlasına ihtiyacım yoktu. Haftada bir falan şarja takıyorum ama her özelliği açık sürekli olarak.

Sonuç olarak tabii ki alınır ve kullanılır Huawei saat Apple cihazlarla. Tamamen ihtiyaç ve beklentilerinize göre karar vermelisiniz. Diğer marka model ile bilgim olmadığı için bir şey diyemeyeceğim.
İlginize teşekkür ederim

kendiniz bile söylüyorsunuz kullanılmaddığını biliyorum diyip huawei ile apple saçmalığı diyorsunuz çok komiksiniz gerçekten

İlginize teşekkür ederim

İlk önce cümle kurmayı öğren istersen 🙂 Forumda göz ardı edilecek çok kişi var, yavaştan listeyi dolduralım bakalım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı