Huawei HG255s root sonrası internet dağıtamama

Makaleler
7
Daha fazla  
Arkadaşlar herkese merhaba. Modemi internet kablosunu çıkardıktan sonra resetleyip root fbR_2015_Hua kullanıcı adı ve şifresini kullanarak arayüze giriş yaptım.

Hemen ardından uzaktan yönetimi devre dışı bıraktım. Daha sonra WAN internet kısmına fiber kullanıcı adımı ve şifremi girerek kabloyu taktım ve internet bağlantısını yaptım.

Buraya kadar sıkıntı yok ancak evde interneti kullanamıyorum hiçbir şekilde. Modem arayüzünde internet bağlı görünüyor ancak ne kablo ile ne de kablosuz ile internet alamıyorum. Ağa bağlanıyor ancak internet yok diyor.

Ek olarak yapmam gereken bir ayar mı var? Bir şey mi kaçırıyorum? Yardımcı olur musunuz lütfen?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar herkese merhaba. Modemi internet kablosunu çıkardıktan sonra resetleyip root fbR_2015_Hua kullanıcı adı ve şifresini kullanarak arayüze giriş yaptım.

Hemen ardından uzaktan yönetimi devre dışı bıraktım. Daha sonra WAN internet kısmına fiber kullanıcı adımı ve şifremi girerek kabloyu taktım ve internet bağlantısını yaptım.

Buraya kadar sıkıntı yok ancak evde interneti kullanamıyorum hiçbir şekilde. Modem arayüzünde internet bağlı görünüyor ancak ne kablo ile ne de kablosuz ile internet alamıyorum. Ağa bağlanıyor ancak internet yok diyor.

Ek olarak yapmam gereken bir ayar mı var? Bir şey mi kaçırıyorum? Yardımcı olur musunuz lütfen?
VLAN ID diye bir parametre var. Kullanıcı adı, şifrenizin yanında onu da yazmanız lazım. Yazılması gereken yeri bulun ve yazın. WAN ayarlarında olması lazım.

İlgili yerde 0 yazıyor. Acaba başka bir şey mi yazması gerekiyor. Oradakilere varsayılan olarak hiç dokunmamıştım.
1612198947931.png

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı