Huawei HG255S şifreyi bilmeden panele girme

356463

Kilopat
Makaleler
7
Merhaba arkadaşlar! Modemim Huawei HG255S. Modemimin paneline ulaşmak istiyorum. Ama isim ve şifreyi bilmiyorum. Modem ilk geldiğinde küçüktüm. Kurcalayıp şifreyi değiştirmiştim. Baya uzun zaman geçti. Ama şifreyi bilmiyorum. Şimdi sıfırlayın diyeceksiniz. Hayır sıfırlayamam. Modem duvara yapışık. Bildiğiniz yapışık ve çıkmıyor. O yüzden reset tuşuna basamıyorum. Peki şifreyi bilmeden girebilir miyim panele?

Merhaba arkadaşlar! Modemim Huawei HG255S. Modemimin paneline ulaşmak istiyorum. Ama isim ve şifreyi bilmiyorum. Modem ilk geldiğinde küçüktüm. Kurcalayıp şifreyi değiştirmiştim. Baya uzun zaman geçti. Ama şifreyi bilmiyorum. Şimdi sıfırlayın diyeceksiniz. Hayır sıfırlayamam. Modem duvara yapışık. Bildiğiniz yapışık ve çıkmıyor. O yüzden reset tuşuna basamıyorum. Peki şifreyi bilmeden girebilir miyim panele?

Hangi ağ geçidinden giriyorsan sonuna /rom-0 ekle. Ör:192.168.1.1/rom-0 eğer dosyayı indiriyorsa Google'a rom-0 unlocker yaz dosyayı yükle orada yazar şifre.

Reset tuşu çoğu modemde yan tarafta oluyor, arka kapakta değil. Modem duvara arka kapaktan monteli değil mi?

Evet.Arka kapaktan monteli.O reset deliğini telefonla bakınca görebiliyorum.
Hangi ağ geçidinden giriyorsan sonuna /rom-0 ekle. Ör:192.168.1.1/rom-0 eğer dosyayı indiriyorsa Google'a rom-0 unlocker yaz dosyayı yükle orada yazar şifre.
Hayır.Hiçbirşey indirmiyor ne yazıkki :(

Evet.Arka kapaktan monteli.O reset deliğini telefonla bakınca görebiliyorum.

Hayır.Hiçbirşey indirmiyor ne yazıkki :(
O zaman müşteri temsilcisini arayıp arayüz şifresini sıfırlamalarını isteyebilirsin. :)

Reset deliğine toplu iğne, raptiye ya da telefonlarda SIM kart çıkarmak için kullanılan aparatı 5 saniye basılı tutun. Modeminiz sıfırlanmış olacak.

Onu bende biliyorum. Ama oraya ulaşamıyorum.
Sosyal'de böyle bir şey buldum:Link
Sizce denesem mi? Cihaz en son 2019'da güncellenmiş.

Onu bende biliyorum. Ama oraya ulaşamıyorum.
Sosyal'de böyle bir şey buldum:Link
Sizce denesem mi? Cihaz en son 2019'da güncellenmiş.

Ne yazık ki bunuda yapamam. WAN kablosu arkada ve çıkarsa takamam elim bile girmiyor :(

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı