Huawei HG552E ve AirTies 5650’yi birbirine bağlamak

daradevil124

Kilopat
Daha fazla  
Genişletmek istediğim ağ Huawei, genişletici olarak kullanmak istediğim modem Airties. Nasıl bir yol izlemeliyim? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Buna benzer konular açıldı. Forumda bakın öncelikle cevabını bulamazsanız yazın. Modeminizin destekliyor olması lazım. Yoksa kullanamazsınız. Tavsiyem Acces Point almanız ama yine de deneyin.

Buna benzer konular açıldı. Forumda bakın öncelikle cevabını bulamazsanız yazın. Modeminizin destekliyor olması lazım. Yoksa kullanamazsınız. Tavsiyem Acces Point almanız ama yine de deneyin.
Düşündüğünüz gibi hazır bilgiye konan kişilerden değilim yaklaşık 3 saatlik araştırmam sonucu her yöntemi denememe rağmen yardımcı modemin ip alamaması amacım tamamen kablosuz şekilde (komşudan kablo çekemiyorum) bağlantıyı genişletebilmek.

Düşündüğünüz gibi hazır bilgiye konan kişilerden değilim yaklaşık 3 saatlik araştırmam sonucu her yöntemi denememe rağmen yardımcı modemin ip alamaması amacım tamamen kablosuz şekilde (komşudan kablo çekemiyorum) bağlantıyı genişletebilmek.
O zaman şöyle diyeyim ben de aynı sizin gibi denedim birçok yol yapamamıştım. Her modem bunu desteklemez belki de destekleyen yok bilemiyorum bunu. Tavsiyem menzil genişletici almanız. En garanti çözüm budur bence.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı