Huawei HG658 V2 Sürekli Bağlantı Kopma Sorunu

Bu uygulamayı denedim olmadı saçma bi program güya bilgisayarın eski yazılımlarını bulup güncelliyor. Driver booster daha iyi :) . Bu modemin yazılımı yok mu ya? Teşekkürler :)

Merhaba Dostlar Ben superonline Kullaniyorum Ama Benim Hizim 16 mps kadar destekleme Var ama ben Hizimi Olcugumde 2 veya 3 Mps hiz aliyorum Neden boyle Oluyorku Yani bi 9 ve yahuta 10 mps hiz olsa bile ona raziyim bilginiz Varsa Bana yardimci olabilirmi

hg658 c kullanıyorum vodafone verdiği 6 dan fazlo oldu kullanıyorum . son 4 gündür dür anlık kopmalar cok oldu. günlük sistem üzerinden 120 defa kopma oluyordu. şimdilik düzeldi ama modemin wifi bölümü arızalı wifi den bağlandığımız anlık kopmalar yaşıyorum mesela you tube dan video baktığım zaman dona dona izliyorum ,ya internetim gidiyor yada wifi kopuyor. modem cok kalitesizmiş en yakın zaman da servise verip daha kaliteli modem alıcam.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı