Huawei Mate 10 Pro vs iPhone 8

iPhone 8 öneririm. Kullanmadım ama iphone 4 var ben de şuan ve j7 core kullanıyorum. iPhone 4'teki rahatlık j7 core da yok ve ekranı j7 core'daki gibi gözlerimi ağrıtmıyor. Seni bilmem ama bir sonraki telefonum kesinlikle iPhone olacak.
Iphone 4 karşılaştırmasıyla Samsung Galaxy J7 Core karşılaştırması ne alaka? İnsanları yanlış yönlendirmeyin. Benim tercihime gelcek olursak Huawei Mate 10 Pro daha mantıklı bir tercih.

Androidler kalitesiz mi yani? Gidip giriş seviyesinin bir tık üstü modelleri alıp Iphone 6 ve üstü Apple modelleriyle karşılaştırma yapamazsınız. J7 Core ile Iphone 4 modelini karşılaştırmakta başka bir hata. J7 Core, Iphone 4 modelinden daha iyi bir telefon.

Androidler kalitesiz mi yani? Gidip giriş seviyesinin bir tık üstü modelleri alıp Iphone 6 ve üstü Apple modelleriyle karşılaştırma yapamazsınız. J7 Core ile Iphone 4 modelini karşılaştırmakta başka bir hata. J7 Core, Iphone 4 modelinden daha iyi bir telefon.
İphone 4'te ki rahatlık j7 Core'da yok. Tek fark birinin güncel ve daha hızlı oluşu. İOS yönünden söylüyorum bunu. Ayrıca kağıt üzrerinde ki teknik özellikler ile pratikte birbirini tutmuyorlar. İphone kullanınca anlarsın. Bir sonraki telefonum kesinlikle İphone olacak.

Tek fark birinin güncel ve daha hızlı oluşu deyip kağıt üzerindeki veriler birbirini tutmuyor demen bu konularla alakan olmadığının net kanıtıdır.

Iphone kullanırsan anlarsın diyor, bu sitedeki özellikle bir şey hakkında bilgisi olmayıp sözde başkasına tavsiye veren kullanıcılarda ayrı bir ironi.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı