Huawei Mate 20 Lite alınır mı?

Alone_Man

Kilopat
Katılım
31 Ocak 2015
Mesajlar
422
Çözümler
1
Arkadaşlar yarın arkadaşıma telefon alacağım fakat aklıma yatan Huawei. Ama malum Huawei ilgili bir çok dedikodular çıktı, almaya korkuyorum. Sizce ileri de herhangi bir sorun yaşatır mı? Güncelleme olsun, hız problemleri olsun vs, çünkü bir daha telefon alma şansım yok, almışken bir kere almak istiyorum. Demek istediğim verdiğim paranın hakkını alabileyim. Düşündüğüm telefon bu: HUAWEI MATE 20 LITE 64 GB AKILLI TELEFON MAVİ - Vatan Bilgisayar
 
Mutlaka bir gerekçeniz vardir fakat ben Vatandan almanızı tavsiye etmiyorum. Yine Türkiye garantili nette daha uygun fiyata bulunuyor. Ayrıca Redmi Note 7 ile karşılaştırmalara bakın bence.
 
Hepinize teşekkür ederim, vatandan almayacağım zaten, sadece örnek verdim. Demek istediğim Mate 20 Lite'da her hangi bir sorun yaşar mıyım? güncelleme de filan.
 
Dostum 4 ay önce aldım. Ozamanlar en alısı modellerden biriydi. Şuanda daha mantıklı seçimler var mı bilmiyorum. Ama şunu diyebilirim ki telefon oldukça güzel. Memnunum, tavsiye ederim.
 
Şimdi kullandığın telefon modeli ne?
Sony Xperia M4 Aqua. Telefon çok kasıyor ve eski, neredeyse 4 sene oldu alalı, az önce kafayı yedi telefon ben de artık değiştirmenin zamanı geldi deyip bu konuyu açtım sizlerden ricam sadece başka bir telefon önermemeniz, sadece Huawei alınır mı? benim düşündüğüm model bu, bütçem de buna yetiyor.
Dostum 4 ay önce aldım. Ozamanlar en alısı modellerden biriydi. Şuanda daha mantıklı seçimler var mı bilmiyorum. Ama şunu diyebilirim ki telefon oldukça güzel. Memnunum, tavsiye ederim.
Peki dostum, telefonun kasası ne alüminyum mu? yoksa plastik mi?
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı