Huawei Mate 20 Pro hala kullanılabilir mi?

Makaleler
11
Merhaba, ilk çıktığında Vatan'a gidip saatlerce stok beklediğimiz Mate 20 Pro sizce hala gideri var mı?

5 yıldır aktif olarak kullanılıyor bu telefon. 4 yıl babam kullandı, 1 yıldır ben kullanıyorum.

Yakında cihaza HarmonyOS 4 gelecekmiş en son 2022'de güncelleme geldi sonra bir daha gelmedi ancak HarmonyOS 4 geleceğini duyunca çok sevindim.
İkinci el S20'ye geçmeyi düşünüyordum ancak babama sorduğumda kabul etmedi.
Mate 20 Pro'nun günümüzde gideri var mıdır gelecek güncellemeye bakarsak?

Son düzenleyen: Moderatör:
A34'teki Dimensity 1080 bile CPU bazında daha güçlü Kirin 980'den. Değiştirme imkanım olsa değiştiririm. Madem imkan yok, ne kadar gider dersek 2-3 yıl daha gider. Exynos 1280 ve Snapdragon 695 gibi alt - orta segment islemcilerden güçlü hala. Ona göre ömür biçilir. HarmonyOS 4 alacagi için uygulama desteği konusunda da sorun gözükmüyor.

Telefonunuz hala bütün giriş seviyesi cihazlardan güçlü. Yazılım güncellemesi alacak. Pilini değiştirirseniz 3 yıl daha rahat kullanırsınız. Bu süre içerisinde harçlıklarınızı biriktirip eve yük olmadan yeni tel alabilirsiniz

Merhaba, ilk çıktığında Vatan'a gidip saatlerce stok beklediğimiz Mate 20 Pro sizce hala gideri var mı?

5 yıldır aktif olarak kullanılıyor bu telefon. 4 yıl babam kullandı, 1 yıldır ben kullanıyorum.

Yakında cihaza HarmonyOS 4 gelecekmiş en son 2022'de güncelleme geldi sonra bir daha gelmedi ancak HarmonyOS 4 geleceğini duyunca çok sevindim.
İkinci el S20'ye geçmeyi düşünüyordum ancak babama sorduğumda kabul etmedi.
Mate 20 Pro'nun günümüzde gideri var mıdır gelecek güncellemeye bakarsak?
Değiştirme imkanın varsa değiştirmek mantıklı. Değiştirme imkanın yoksa biraz daha gideri var.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı