Huawei Matebook 14 2020 AMD iade edilip ne alınabilir?

Aşağıdaki bağlantıdaki bilgisayara sahibim, yarın götürüp değiştireceğim ya da iade edeceğim. Değiştirme nedenlerim cihazın kronik sorunlu olması fakat aynı ürünü tekrar alırsam tekrar aynı sorunları yaşama olasılığım çok yüksek. Bu yüzden bu laptopu iade edip ne alabileceğimi araştırdım fakat güzel bir sonuç bulamadım size sormak istedim. Dokunmatik olursa mükemmel olur benim için, soğutma sistemi de iyi olmalı ayrıca 2K ve üzeri 13 ya da 14inç ekrana sahip olmalı. Bütçe Matebook 14 fiyatı ile aynı.

Şimdiden teşekkürler.

Bayağı aşmışsın dediğin 49 lira , 3 paket sigara parası hocam 😃
6999TL hocam MateBook 14.
Touchpad de sorun var ve aşırı fazla ışık sızması var. Normal mi bilmiyorum ama bataryası %99'dan yukarı çıkmıyor ara sıra.
Aynısı kendimde var Touchpad sorunu yaşamadım evdeyken hiç ışık sızması yaşamadım dışardayken bir kere güneş direk ekrana vururken görmek zor olmuştu telefonda olan şey. Şarj konusunda da hiç yaşamadım şahsen. Baya şanssızmışsınız hocam.

Touchpad de sorun var ve aşırı fazla ışık sızması var. Normal mi bilmiyorum ama bataryası %99'dan yukarı çıkmıyor ara sıra.

Çok eski değil mi? Apple fanı olarak ilk kez böyle bir model görüyorum hatta işlemcisini bile ilk defa gördüm o ne öyle? :D
2017'nin Macbook'u 2011 bile hala bazı yükseltmelerle kullanılabilirken , 2017 model bir macbook seni 4-5 yıl götürür ; kasmaya başlayınca da yükseltir veya başka laptop alırsın hocam

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı