Huawei Matebook 14 R5 alınır mı?

Bütçe
12000
  • 2K ekran (300nit)
  • Ryzen 5500u.
  • 16RAM+512SSD
  • 1.5 kg.
Klavyesi hakkında bilgim yok.

Yazılım için tercih edilir mi? Bu fiyata daha iyi model var mı?
Sırf macOS ve pil ömrü için 8 GB RAM'li mba almayı düşünüyordum ancak mantıksız değil mi?

Alınır. Bütçenizin çerçevesinden bakarsak gayet işinizi görür. Bütçe arttırma şansı olursa 16 GB+M1 tercihli bir MacBook tercih edilebilir.
 
hocam peki niçin alınmaz yazılım için? Bilmediğimden soruyorum.
Lenovo thinkpadlere bakıyorum mesela,
Ramleri yükseltilebiliyor klavyeleri çok iyi ancak ekran kalitesi olarak bu modelin gerisinde ayrıca plastik kasa bu fiyattaki ürünleri.20 bin üstüne çıkınca çok iyi modelleri vs var ancak düşük bütçede pek yok gibi.

Hocam siz macbookdan bahsetmiyor musunuz? Ayrıca m1 macbook aldım demiştiniz sizce 8gb ram modeli (14 bin tl) değer mi bu tarz 16ramli ürünler varken daha ucuza
Şöyle ki ben evde zaten bi Windows PC kullanıyorum iş yerinde Lenovo E15 laptop kullanıyorum kişisel olarak da daha önce hiç bir Mac'im olmamıştı denemek istedim en kötü 1-2 ay'a satarım diye düşünüyordum ancak çok memnun kaldım hiç bir programda sıkıntı yaşamadım daha yeniyim MacOS'da ancak kullanması çok keyifli. Ayrıca evet dediğinize katılıyorum 8GB ram düşük gibi gözüküyor ancak kullandığınızda anlıyorsunuz ki MacOS'da 8GB RAM'in bana yetmediği bir nokta bile olmadı. Evet Matebook R5'de güzel bir seçenek ancak uzun uzun kullanmadım bilmiyorum tam cihazı evet elinize aldığınızda gerçekten kaliteli bir hissiyat veriyor ama ilerisini bilemiyorum ben Air'dan çok memnunum kendim de kullandığım için kısa bir dönemdir tavsiye etmek istedim.

 
Fiyatı göre daha uygun ve aynı donanıma sahip başka markalar var o nedenle dedim. Laptop iyi bir laptop.

Belli bir seviyede güçlü olan laptoplar yazılım gibi işler için fazlasıyla uygun. Halihazırda bir oyuncu bilgisayarı olanlar bilirler, yerinden kaldırıp istediğin yere götüremediğin bir laptop ne kadar güçlü olursa olsun kullanışsızdır. Bir noktadan sonra sağlamlık ve mobilite de işin içine giriyor. 4 yıl önce aklım olsa Gaming alacağıma Ultrabook alırdım.
 
Örnek model atma şansınız var mıdır?
Aynı donanıma sahip başka hiçbir laptop bulamadım bu fiyata ben.
Alternatifi yok hocam belirttiğiniz özelliklerde ve bu fiyat aralığında. Asus'un birkaç yeni modeli var fakat bütçe aşmakta. Huawei gayet güçlü ve iş görür merak etmeyin.
 
Örnek model atma şansınız var mıdır?
Aynı donanıma sahip başka hiçbir laptop bulamadım bu fiyata ben.
Alternatifi yok hocam belirttiğiniz özelliklerde ve bu fiyat aralığında. Asus'un birkaç yeni modeli var fakat bütçe aşmakta. Huawei gayet güçlü ve iş görür merak etmeyin.
Asusun daha uygun fiyata modeli var aynı özelliklerde
 

ASUS'un daha uygun fiyata modeli var aynı özelliklerde.

Hocam işlemcileri eski nesil, ekranları 2K değil nasıl aynı donanım?
Aralarında dağlar kadar fark var.
Bu attığınız modellerin fiyatı 7-8 bin civarını bile haketmiyor.İçindeki donanım 2-3 senelik.
Pilleri 37wh…
 

Yeni konular

Geri
Yukarı