VMware kullanarak Catalina kurabilirsiniz. Daha yüksek sürümler stabil olmuyor. Ayrıca hangi rehberden bahsediyorsunuz?
Farklı rehberler var. Tam linkini atmanız daha iyi olur. Big Sur da kurabilirsiniz ancak performansı pek iyi değil diyebilirim.Direkt Technopat forumdaki rehberden bahsediyorum. macOS Big Sur kurmak istiyordum şimdi onu kurmayım mı?
Farklı rehberler var. Tam linkini atmanız daha iyi olur. Big Sur da kurabilirsiniz ancak performansı pek iyi değil diyebilirim.
Başka hatalarınız için yeni konu oluşturun. Ayrıca eski sürüme geçebiliyorum derken nasıl yani? Dosyalarınızı kaybetmeden muhtemelen eski sürümlere geçemeyeceksiniz. Big Sur hala desteklenen ve güncel bir işletim sistemi. Sadece onun yerine Monterey çıktı. Şu an hala çoğu şeyin desteği var. Monterey’e güncellemenizi önermemenin sebebi sanal makinelerde çok kötü çalışması. Onun dışında benim Big Sur’da şikayetçi olduğum pek bir şey yok.Hocam kurdum Big Sur güncellemesini indiriyorum ama bir sorunum var ekran çözünürlüğünü tam olarak ayarladım ama cihaz 36 inc gösteriyor benim bilgisayar 14 inc bunu nasıl çözeceğim? Pencereler çok küçük.
İkinci sorum da Big Sur'u beğenmezem yeniden eski sürüme dönebiliyorum değil mi?
Ek olarak Big sur da nelerden şikayetçisiniz? Şu anki sürüm bana eski geliyor sadece Google’a falan giriyorum sorun olur mu ki?
Hayır sadece macOS denemek istedim.Sanal makinede kullanmayı mı amaçlıyorsun ki günlük hayatında?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.