Huawei MateBook D16 modelinde nasıl bir sorun var?Bende ve birçok kişide sorunlu olan D16 modeli var ve buna çözüm bulunamıyor. Umarım bu cihazda da sorun yoktur.
Huawei Matebook D16 modelinde nasıl bir sorun var?
@PROTECTQ D serisinden daha üst seri bu.
Kendi aldığınız Huawei MateBook D16’da sorun var diye tüm seri sorunlu gibi bir şey yok. Siz de garantiye göndermeyi deneyebilirsiniz.Windows 11 mavi ekran hatası
Bu hatayı dün ve bugün aldım hata kodları farklı ne olduğunu bulamadım, yardımlarınızı bekliyorum. Bilgisayarım Huawei Matebook D16 ve Windows 11 kullanıyorum Masaüstü.rar @Enes3078 @john lennon @KojiroHyuga04www.technopat.net Huawei mateook D16 ekran siyah tondan gri tona dönüyor
Merhaba arkadaşlar, videoda da gördüğünüz gibi ekran siyahken griye dönüyor ve siyahtan çok gri izliyorum. Laptopum Huawei mateook D16 ve kaliteli bir HDMI kablosu ile monitörüme bağlı ben ilk başta monitörde sorun var sanmıştım fakat video çektiğimde yazılımsal bir sorun gibi geldi bana...www.technopat.net Çözüldü: Huawei MateBook D HVY-WXX9 laptopta PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA hatası
Arkadaşlar yeni laptop aldım ve bu sorun var bilgisayar sadece güvenli modda açılıyor. Minidump: 120621-4703-01.dmp https://disk.yandex.com.tr/d/39g2cF427WQvygwww.technopat.net Bunların hepsi sürücü sorunundan kaynaklanıyor. Bu cihazın 2 farklı modeli var. Birisi Realtek ses sürücülü model diğeri AMD ses sürücülü model. AMD sürücülü modellerde böyle hatalar var.Huawei Matebook D16 sesi az geliyor
Sabahtan beridir sürücü sorunlarıyla boğuşup duruyorum. Arkadaşlar her şeyi çözdüm derken ses çok az geliyor. Realtek sürücüsü yerine bu iniyor. İkisini de kaldırıyorum, donanım değişikliklerini tara diyorum, geri geliyorlar. Recep abi bu laptopun regedit kayıtlarını atmış, onda Realtek...www.technopat.net
Evet biliyorum hocam ama D serisinin arkasında durmadıkları için artık Huawei'den işkilleniyorum.
Kendi aldığınız Huawei Matebook D16'da sorun var diye tüm seri sorunlu gibi bir şey yok. Satın alan kişilerin büyük birçoğunluğu sorunsuz bir şekilde cihazlarını kullanıyor. Siz de garantiye göndermeyi deneyebilirsiniz.
Benim açtığım konunun altındaki konulara bakabilirsiniz hepsini buraya yığarsam ceza yerim diye tahmin ediyorum.
Benim açtığım konunun altındaki konulara bakabilirsiniz hepsini buraya yığarsam ceza yerim diye tahmin ediyorum.
Huawei Matebook D16 ses kısıklığı, cızırtı ve patlama problemi
Merhaba arkadaşlar. Birkaç gün öncesine kadar Matebook D14 (R5 3500U 8 GB 512 SSD) cihazımı Matebook D16 (R5 4600H 16 GB 512 SSD)'ya yükselttim. Yükseltmedeki asıl istediğim şey RAM boyutunun artması, işlemci çekirdeğinin artmasıydı. Fiyatına oranla gayet iyi fiyata Black Friday fırsatını...www.technopat.net
Tamam da seride genel bir sorun yok. Yakınlarım sorunsuz bir şekilde aynı cihazları kullanıyor. Bazen fabrika hatası cihazlar çıkabiliyor.Benim açtığım konunun altındaki konulara bakabilirsiniz hepsini buraya yığarsam ceza yerim diye tahmin ediyorum.
Huawei Matebook D16 ses kısıklığı, cızırtı ve patlama problemi
Merhaba arkadaşlar. Birkaç gün öncesine kadar Matebook D14 (R5 3500U 8 GB 512 SSD) cihazımı Matebook D16 (R5 4600H 16 GB 512 SSD)'ya yükselttim. Yükseltmedeki asıl istediğim şey RAM boyutunun artması, işlemci çekirdeğinin artmasıydı. Fiyatına oranla gayet iyi fiyata Black Friday fırsatını...www.technopat.net
Benim sorunlarımın aynısı yaşadı bu arkadaş.
Tamam da seride genel bir sorun yok. Yakınlarım sorunsuz bir şekilde aynı cihazları kullanıyor. Bazen fabrika hatası cihazlar çıkabiliyor.
Matebook 13 2021 modelini kullanıyorum, oldukça premium bir deneyim sunuyor. Muhtemelen daha güncel olan 16 modeli de en az 13 kadar iyidir. Matebook D serisi ile bi' hayli kalite farkı var.Bende ve birçok kişide sorunlu olan D16 modeli var ve buna çözüm bulunamıyor. Umarım bu cihazda da sorun yoktur.