Huawei Matebook D 16 2024 nasıl?

YKGK

Kilopat
Selamlar, bu sene üniversiteye başlayacağım için (bilişim sistemleri ve teknolojileri) laptop araştırıyordum ve bu modele rastladım her kafamda gayet netken pil ile alakalı sorunlara rastladım bu laptop hakkında görüşlerinizi bekliyorum.

D14 2024 Modelini kullanıyorum. Klavye ışığını kaldırmaları üzücü olmuş. İ7 ve i9 modellerinde bulunuyor sanırım. İkinci olarak Huawei PC manager uygulaması çok sade ve yetersiz geldi. Onun dışında çok bir sıkıntısını görmedim. i5 13420H modelini kullanıyorum.

Pil omru de onemli ise ben bu versiyonu oneririm, paneli çok daha iyi ve işlemci daha verimli. 13900h Single Core'da fark atsa da, çokluda farkları az olacaktır limitlerden dolayı.

Tavsiye için sağ olun hocam.

Huawei'de çalışanlar bile Huawei kullanmıyordur sana o kadar söyleyeyim.

Keşke nedenlerini de söylesenizde kafamızda daha net bir şey oluşsa.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kesinlikle huawei felan savunduğum yok ama eğer bu doğruysa o zaman xiaomi oppo gibi bütün markalar içinde geçerli. Benim görüşüm başka bir marka da olsa her türlü bilginin sızdığını düşünüyorum. Zaten Microsoftun bir yazılım üzerinde çalıştığını öğredim. Bu yazılımlada istediği zaman artık bilgi mi fotoğraf mı bilmiyorum istediği gibi alıp kullanabilecek. Baya viral olmuştu. Demek istediğim her cihaz için geçerli bence.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı