Huawei Matebook D 16 alınır mı?

Merhaba, ben 11. sınıf öğrencisiyim ve bilgisayar mühendisliği okumayı planlıyorum. Ve bu bilgisayarı alıp üniversitede kullanmayı düşünüyorum. Uzun dönem işimi görür mü? Ve işimi halleder mi? Başka bir öneriniz var mı?

Huawei Matebook D16 12.Nesil Core i5 İşlemcili Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Huawei Matebook D16 12.Nesil Core i5 İşlemcili Notebook en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Hafiflik önemli bir etken ise alınabilir.

Merhaba, ben 11. sınıf öğrencisiyim ve bilgisayar mühendisliği okumayı planlıyorum. Ve bu bilgisayarı alıp üniversitede kullanmayı düşünüyorum. Uzun dönem işimi görür mü? Ve işimi halleder mi? Başka bir öneriniz var mı?

Huawei Matebook D16 12.Nesil Core i5 İşlemcili Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Huawei Matebook D16 12.Nesil Core i5 İşlemcili Notebook en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Kardeşim de yazılım için D15 AMD modelini aldı gayet memnun. Eğer ki çok uzun bir dönem kullanmak istiyorsan Mac M1 modelini alın. Bir sitede öğrenciye özel indirim vardı.

Bu model’de iyi hocam.

RAM'leri lehimli olduğu için alınmaz. Mühendislik için AutoCAD, SolidWorks gibi programlar için 4 GB ekran kartlı almanız daha iyi olur(o fiyatın üzerine eklemek daha iyi olur)

Lakin d16 kadar hafif değil.
Bu model’de iyi hocam.

Mühendislik için bunu alın hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı