Huawei MateBook D14 alınır mı?

Tozprak

Femtopat
Daha fazla  
D14'te ben derslerime gireceğim, ödevlerimi yapacağım, video montajlayacağım ve Photoshop yapacağım. En fazla LoL'le Minecraft oynarım. Bu istediklerimi yapabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
D14'te ben derslerime gireceğim, ödevlerimi yapacağım, video montajlayacağım ve Photoshop yapacağım. En fazla LoL'le Minecraft oynarım. Bu istediklerimi yapabilir mi?
Photoshop kaldırmaz. Onun için ekstra GPU lazım.
Edit: Kaldırır, yanlış bilgi vermişim.

Son düzenleme:
Gayet güzel kullanırsınız ve Huawei telefonunuz varsa ayrıca güzel kolaylıklar sağlıyor Huawei share ile.

Kız arkadaşıma aldırdım yaklaşık 1 ay oldu. Online derslerine giriyor ödevlerini yapabiliyor. Photoshop'da profesyonel çalışacaksan pek uygun değil ama işini görür.

Biraz bütçeyi arttırarak D15 alabilirsiniz.
D14 bence daha iyi ve genelde de D14 modeli D15 modelden pahalıya satılıyor.
Ağır montajlarda biraz zorlanabilir ama tüm ihtiyaçlarını rahatlıkla karşılar

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı