Photoshop kaldırmaz. Onun için ekstra GPU lazım.D14'te ben derslerime gireceğim, ödevlerimi yapacağım, video montajlayacağım ve Photoshop yapacağım. En fazla LoL'le Minecraft oynarım. Bu istediklerimi yapabilir mi?
Okul bilgisayarlarında Photoshop CC'yi R5 2400G ile kullanıyoruz, bir sıkıntısını görmedim.Photoshop kaldırmaz. Onun için ekstra GPU lazım.
Nasıl kaldırmaz? Daha düşük donanımlarda rahatça kullandım. Bu donanımla, hayli kullanır.Photoshop kaldırmaz. Onun için ekstra GPU lazım.
Kız arkadaşıma aldırdım yaklaşık 1 ay oldu. Online derslerine giriyor ödevlerini yapabiliyor. Photoshop'da profesyonel çalışacaksan pek uygun değil ama işini görür.D14'te ben derslerime gireceğim, ödevlerimi yapacağım, video montajlayacağım ve Photoshop yapacağım. En fazla LoL'le Minecraft oynarım. Bu istediklerimi yapabilir mi?
D14 bence daha iyi ve genelde de D14 modeli D15 modelden pahalıya satılıyor.Biraz bütçeyi arttırarak D15 alabilirsiniz.
Ağır montajlarda biraz zorlanabilir ama tüm ihtiyaçlarını rahatlıkla karşılarD14'te ben derslerime gireceğim, ödevlerimi yapacağım, video montajlayacağım ve Photoshop yapacağım. En fazla LoL'le Minecraft oynarım. Bu istediklerimi yapabilir mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.